Офіційний сайт івано-франківського «Урагану» повідомляє про зміни у клубній верхівці. Зокрема, повідомляється, що пере поєдинком проти «Енергії» (1:1) відбулися збори засновників НФК «Ураган», під час яких було обговорено зміни у Статутних документах та керівних органах клубу. Було вирішено, що відтепер посада президента «Урагану» буде виборною. Президент клубу обиратиметься кожні три роки і не має права обіймати цю посаду більше двох термінів. Власне кажучи, під час цих зборів і був обраний новий президент НФК «Ураган». Ним став Василь Васильович Костюк. Вже експрезидент івано-франківської команди Олександр Бубен відтепер буде одним з віце-президентів і відповідатиме за дитячо-юнацький футбол та футзал, пляжний футбол та розвиток клубної Академії. Загалом же структура керівництва НФК «Ураган» (Івано-Франківськ) відтепер виглядатиме так.

Василь Васильович Костюк – президент НФК «Ураган».
Олександр Олександрович Бубен – віце-президент НФК «Ураган». Розвиток масового дитячо-юнацького футболу, футзалу та пляжного футболу; розвиток Академії клубу.
Юрій Михайлович Леник – віце-президент НФК «Ураган». Адміністративно-юридичні питання, взаємовідносини з УАФ, АФУ, АПФУ та іншими профільними організаціями; міжнародні зв’язки.
Денис Миколайович Рудницький – віце-президент НФК «Ураган». Комунікація та взаємодія з органами місцевого самоврядування; реалізація спільних проектів спрямованих на розвиток інфраструктури та популярності клубу.  

Артем ТЕРЕНТЬЄВ, «5х5»
Фото: НФК «Ураган» (Івано-Франківськ)

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.