Тим не менше, на 13-й хвилині наші опоненти вийшли уперед – Рамірес реалізував пенальті за фол Корсуна. Незабаром Ципуну довелося декілька разів виручити нашу команду, а за дві хвилини до завершення першого тайму супермомент уже біля інших воріт не реалізував Білоцерківець.

На початку другого тайму непоганий шанс у «триколірних» втратив Ба, пробивши над поперечиною. Невдовзі Ципун впорався з пострілом Раміреса, на що українці відповіли ударами Шотурми та Зварича. У підсумку на 29-й хвилині тиск нашої збірної приніс плоди – Педяш після кутового з другої спроби відправив м’яч у сітку.

Українці продовжували створювати небезпеку біля чужих воріт, однак тепер уже Дюро довелося виручати. На 34-й хвилині був чудовий момент у французів, однак Мухудін не влучив у порожній кут. Ближче до завершення зустрічі темп гри спав, а матч так і завершився нічиєю. За додатковими показниками французи посіли третє місце у групі.

Франція – Україна – 2:2
Голи: Мухудін (10), Рамірес (13 – з 6-метрового) – Журба (7), Педяш (29).
Франція: Арун – Рамірес, Лютен, Н’Галя, Мухудін – Бельхадж, Кебе, Ба, Айгун, Алла, Ді, Дюро.
Україна: Ципун – Малишко, Разуванов, Журба, Педяш – Єрьомін, Микитюк, Сорокін, Фаренюк, Корсун, Шотурма, Білоцерківець, Зварич, Іваняк.
Попередження: Корсун (13), Малишко (34).

За матеріалами офіційного сайту Української Асоціації футболу

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.