Футзальний клуб “Рівнестандарт ДЮСШ №4” може вийти на перше місце турнірної таблиці групи 2 Другої ліги Чемпіонату України. Для цього команді у неділю, 9 лютого у домашньому матчі в ДЮСШ №4 необхідно не просто перемогти, але й відігратися за виїзну поразку 3:5 від СК “Городенка”. Поєдинок розпочнеться о 15:30. Вхід вільний. Керівництво, адміністрація, тренери та гравці запрошують уболівальників прийти та підтримати команду. Усі прихильники клубу з інших міст та країн можуть подивитися гру у відеотрансляції.

Футзальний клуб “Рівнестандарт ДЮСШ №4” виступаючи в цьому сезоні у змаганнях, міського, обласного та всеукраїнсього рівня за весь час програв лише один матч. Сталося це в Івано-Франківській області у грі другого туру другої ліги Чемпіонату України. Там рівняни поступилися саме місцевій СК “Городенка” з рахунком 3:5.

Якщо згадати той матч, то він для багатьох рівненських футболістів закінчився травмами. Причиною цьому стало те, що підлога в залі, де відбувалася гра, під час матчу, чи то через конденсат, чи то через протікаючий дах була просто мокрою, і футболісти в прямому сенсі слова грали як на ковзанці. І хоч, як то кажуть, умови для всіх були рівні, і краще в цих “зимових видах спорту” були господарі, але головний тренер “Рівнестандарт ДЮСШ №4” Юрій Баховський з цього приводу сказав таке:

Як і в яких умовах проходив той матч, Ви можете переглянути в огляді:

Ну а для гурманів – відео всієї гри:

Щодо суперника, то, якщо проаналізувати їх склад, то він складається з міксу екс-гравців команд першої ліги Чемпіонату України “Віза-Вторма” та “Епіцентр К10”. Найвідомішим для рівненських шанувальників футзалу тут буде Андрій Сімка, який не раз приїжджав до нашого міста, як один з лідерів івано-франківського “Урагану”. Для більш прискіпливих уболівальників ще може бути знайомим теперішній гравець СК “Городенка” Назарій Данів, який в свій час був лідером, кращим бомбардиром та капітаном “Епіцентр К10”.

Серед останніх новин від СК Городенка, то це те, що команда днями зіграла товариський матч з чинним володарем Кубку України, івано-франківським “Ураганом”. Хоч титуловані суперники і проводили матч “експериментальним” складом, але Андрій Сімка у першому, а Назарій Данів в дебюті другого тайму довели перевагу своєї команди до 2:0. І лише після цього, франківці доклавши максимум зусиль зуміли врятувати гру та забити три голи, перемігши 3:2.

А у групі 2 другої ліги Чемпіонату України, де виступають обидва недільні суперники, СК “Городенка” має стовідсотковий результат у чотирьох зіграних матчах та перше місце турнірної таблиці. В її активі перемоги над “Галицькою здобою” 7:1 та 7:4, “Любартом” – 2:1 та “Рівнестандарт ДЮСШ №4” – 5:3. У рівнян наразі лише одна поразка від франківців та перемоги над “Любартом” 4:1 та 5:1 і “Галицькою здобою” – 6:2 та друге місце. Тож, для того, щоб завершити груповий етап змагань лідером, рівнянам необхідно перемогти “Городенку” з більшою перевагою ніж 5:3 та вивезти три очки зі Львова в останньому турі групового етапу в грі з “Галицькою здобою”. Зазначимо, що “Рівненстандарт ДЮСШ №4” та СК “Городенка” вже достроково забезпечили собі місце в наступному етапі чемпіонату, тож матчі, що залишились для обох суперників будуть мати лише принципове значення з огляду на престижність та амбіції.

Нагадаємо, що на першому етапі другої ліги Чемпіонату України, команди розділені за територіальним принципом на сім груп, де суперники грають між собою в два кола. Після цього по дві кращі команди з кожної групи виходять до наступного етапу. Там вони зіграють один раунд плей-оф, і вже з переможців цих поєдинків буде сформована фінальна частина змагань, в якій і визначаться чемпіони та володарі призових місць.

“Рівнестандарт ДЮСШ-4”, стрімко увірвався у футзальне життя Рівного, і планує не зупинятися і розширювати та підвищувати свої результати в обласних та всеукраїнських змаганнях. Нагадаємо, що команда бере участь, і доволі успішно, у всіх можливих турнірах з футзалу, як міських, так і обласних і всеукраїнських. Головний тренер “Рівнестандарт ДЮСШ-4” Юрій Баховський розповів, що стратегія клубу при формуванні складу – це вихованці саме рівненського футзалу, і рівень школи та підготовки гравців в нашому місті дозволяє за таких умов побудувати боєздатну команду, яка зможе грати на найвищому рівні. Юрій Баховський каже, що йому вдалося зібрати майже усіх найкращих вихованців рівненського футзалу, які в різні роки встигли пограти на професійному рівні, як за “Крадинал-Рівне” так і за МФК “Рівне” та інші команди. В активі команди наразі лише один трофей – це Кубок міського голови Рівного, який було завойовано напередодні новорічних свят. Так само, “Рівнестандарт” успішно виступає в Чемпіонаті аматорської футзальної ліги області, де зі стовідсотковим результатом в десяти матчах завершила груповий етап на першому місці і не планує зупинятися на досягнутому в матчах плей-оф, а також стала першим чвертьфіналістом новоствореного Кубку ліги під егідою Асоціації футзалу Рівненської області. Крім основної команди, у “Рівнестандарт ДЮСШ №4” також є ветеранські склади різних вікових категорій. Так гравці старше 50 років днями взяли участь в першому етапі Чемпіонату України у Полтаві, а футзалісти 35+ вже найближчими днями стартуватимуть у Чемпіонаті області серед ветеранів. Президент клубу Віктор Зарудний також виступив головним меценатом турніру “Кубок пам’яті друзів”, який на початку січня відбувся у Рівному. Наразі “Рівнестандарт ДЮСШ-4” перебуває на стадії становлення, але має дуже амбітні плани, і вже зараз перед усіма футболістами стоїть завдання перемагати в кожній грі.

Нагадаємо, що у ФК “Рівнестандарт ДЮСШ №4” з’явилася своя сторінка у соцмережі Facebook. Запрошуємо усіх прихильників команди та шанувальників футзалу приєднатися, щоб бути в курсі усіх новин та подій у клубі та навколо нього. Там же, можна переглянути і фоторепортажі з матчів команди:

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.