Президент СК «Городенка» Віталій Шевага в інтерв’ю сайту sport.if.ua розповів про підготовку до фінального етапу Другої ліги.

– Віталію Михайловичу, розкажіть як проходить підготовка до проведення фінального етапу?
– На даний час усе працює, все функціонує на високому рівні. Сьогодні ми додатково встановили в залі ще дві витяжки, щоб уберегти себе від тих проблем, які були у залі, тому що є фактори – вологість, зміна клімату, дощі та інші фактори. Роздягальні у залі, душові – все функціонує і готове до прийому гостей. Тільки-но спілкувався з представниками влади, то ми заручились підтримкою влади на різних рівнях – ОДА готова нам допомагати, голова РДА дав «добро» на проведення фіналу. Тож ми готуємось.

Вже зроблені попередні бронювання готелів для клубів, яким запропоновані умови проживання – «стандарт» чи «люкс». І готель, і спорткомплекс знаходяться фактично в центрі міста на відстані 4-5 хвилин ходу. Не потрібно використовувати додаткову логістику, адже все «під боком». Зі свого боку, ми взяли на себе витрати на суддівський корпус, інспекторів, тощо. Тобто, зустрічатимемо команди, як то кажуть, з «хлібом-сіллю».

Також плануємо провести онлайн-відеотрансляцію всіх матчів фінального етапу. Зокрема, в нас буде трансляція з трьох камер та коментатор. Це люди, які працюють у FAVBET Екстра-лізі на матчах «Урагану», тому картинка буде на найвищому рівні.

Фактично наступного понеділка ми вже будемо готові на всі сто відсотків. Єдине, що поки не відомо, це точна кількість команд-учасниць, адже наразі команда з Запоріжжя відмовилась від участі і немає ясності, чи братиме участь у турнірі «Епіцентр» з Дунаївців (як вже повідомлялося, у вирішальній стадії змагань Другої ліги не братимуть участь «Сумихімпром-СДПУ», «Епіцентр» та «ЗАПОРІЖПРОМГРУП». – А. Т.)

– А як щодо виконання санітарних вимог?
– Між іграми буде перерва у 30-60 хвилин протягом яких буде проведена дезінфекція ігрового майданчику та трибун. Також у нас є ресторан на 350 осіб, який за потреби може прийняти в себе 50 осіб згідно всіх санітарних вимог. У Городенці за три місяці зафіксовано лише п’ять випадків коронавірусної інфекції. В нас спокійне містечко, і на сьогоднішній день ніхто не хворіє. Ми хочемо провести все згідно санітарних вимог і Закону України.

За матеріалами сайту sport.if.ua

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.