З 18 по 22 січня у Слобожанському відбудеться другий з’їзний тур чемпіонату України з футзалу (U-15) серед команд Першої ліги. Зазначимо, що перший з’їзний тур проходив з 14 по 18 грудня у Білозір’ї. Тоді були зіграні матчі першого кола, а також один поєдинок другого кола, в якому кропивницька СДЮСШОР № 2 переграла своїх земляків зі СДЮСШОР «Зірка». З урахуванням цього результату, пропонуємо Вашій увазі результати всіх матчів, які наразі були зіграні у Першій лізі (U-15).

Результати матчів першого кола чемпіонату України (U-15) серед команд Першої ліги 

Результат матчу другого кола 

Турнірна таблиця 

Отже, як бачимо, наразі ніхто не може зупинити команду ДЮСШ (Валки), яка наразі не втратила жодного очка. І навіть «Іста», яка перед стартом чемпіонату вважалась фаворитом чемпіонату, поки що не зупинила валківчан. Однак, у «гранатово-синіх» є невеличка перевага, оскільки вони непогано знають майданчик у Слобожанському. Тому, якщо команда з Дніпра потужно зіграє саме тут і не втратить жодного очка (а ще якщо суперники з Харківщини десь втратять важливі залікові бали), В іншому ж випадку все може статися так, що колектив з Харківської області може здобути звання чемпіона Першої ліги достроково.

Щоправда, у боротьбу за чемпіонство можуть втрутитися команди з Кропивницького та Слобожанського. І у ДЮСШ зі Слобожанського є ще перевага власного майданчику. Однак, тут усе вирішуватиметься в очних зустрічах між командами, які багато в чому будуть визначальними у плані боротьби не тільки за чемпіонство, а і за срібні та бронзові медалі.

Отже, пропонуємо Вашій увазі календар матчів другого кола чемпіонату України з футзалу у віковій категорії U-15 серед команд Першої ліги сезону 2020/2021 р. р. 

Артем ТЕРЕНТЬЄВ, «5х5»

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.