У конференц-залі столичного Будинку футболу відбулась церемонія жеребкування календаря нового сезону чемпіонату України з футзалу серед команд Вищої ліги «Екстра-ліга». Зазначимо, що участь у сезоні 2021/2022 р. р. підтвердили дев’ять команд: «Ураган» (Івано-Франківськ), «Продексім» (Херсон), «ХІТ» (Київ), «Енергія» (Львів), «Кардинал-Рівнестандарт» (Рівне), «Сокіл» (Хмельницький), «Моноліт/Viva Cup» (Харків), «ДЕ Трейдинг» (Миколаївка) та АФФК «Суми» (Суми). На жаль, у новому сезоні не гратиме житомирський «ІнБев», про що він повідомив АФУ відповідним листом.

Після того, як відбулась церемонія жеребкування календаря нового сезону, став відомий розклад матчу першого туру Екстра-ліги. Пропонуємо його Вашій увазі.

«ДЕ Трейдинг» – вихідний
АФФК «Суми» – «Енергія»
«Кардинал-Рівнестандарт» – «ХІТ»
«Продексім» – «Сокіл»
«Ураган» – «Моноліт/
Viva Cup».

Нагадаємо, що чемпіонат України серед команд Екстра-ліги розпочнеться 28 серпня 2021 року. Закінчиться перший етап регулярного чемпіонату матчами вісімнадцятого туру, який запланований на 8 січня 2022 року.

Окрім того, відбулось жеребкування і календаря третього кола змагань.

«Кардинал-Рівнестандарт» – вихідний.
АФФК «Суми» – «Енергія»
«Продексім» – «Моноліт/
Viva Cup»
«Сокіл» – «ДЕ Трейдинг»
«Ураган» – «ХІТ»

Нагадаємо, що чемпіонат України серед команд Екстра-ліги розпочнеться 28 серпня 2021 року. Закінчиться перший етап регулярного чемпіонату матчами вісімнадцятого туру, який запланований на 8 січня 2022 року.  Старт третього кола запланований на 12 лютого 2022 року. Завершиться третє коло 23 квітня 2022 року. Старт плей-оф запланований на 30 квітня. Але в разі виходу «Урагану» до «Фіналу чотирьох» Ліги чемпіонів старт першого етапу плей-оф перенесеться на один тиждень. У чвертьфінальній стадії плей-оф серія гратиметься до двох перемог однієї з команд. Півфінальна серія проходитиме до трьох перемог однієї з команд. Фінальна серія також проходитимуть до трьох перемог однієї з команд. Серія за третє місце триватиме до двох перемог однієї з команд.

Нагадаємо, що новий сезон в українській Екстра-лізі стартує 21 серпня матчем за Суперкубок України між «Ураганом» та «Продексімом». Місце проведення матчу за Суперкубок України стане відомо пізніше.

За матеріалами офіційного сайту Асоціації футзалу України

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.