Головний тренер АФФК «Суми» Ярослав Пєсоцький поділився з пресслужбою сумської команди думками про жеребкування календаря нового сезону Екстра-ліги.

«Складно наразі давати об’єктивну оцінку самому жеребкуванню. Якісь висновки можна робити уже після того, як буде зіграна певна кількість матчів, і логічно буде сказати, вдале воно було чи ні. Але, напевно, згадувати про це уже ніхто не буде.

Зараз процес підготовки до нового сезону йде повним ходом. Ми завжди ім говоримо (і сьогоднішнє інтерв’ю – не виняток): яким би не було жеребкування, все залежить лише від нас і від якості зробленої нами роботи.

На мою думку, позитивний момент те, що ми зіграємо перший матч вдома. Дуже хотілося розпочинати в Сумах, де нас зможуть підтримати рідні, близькі, сумські фанати та любителі футзалу.

На жаль, немає десятої команди, не хотілось би пропускати тури, але нічого не поробиш. У нас виникає така ситуація, що тільки вийдемо в сезон, а в третьому турі – пауза. Маю надію, що АФУ зможе знайти десяту команду, яка буде відповідати рівню Екстра-ліги. А такі команди в Україні точно є»   

За матеріалами офіційного сайту АФФК «Суми» (Суми)

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.