12 серпня у приміщенні «PMHUB» відбулась презентація нового футзального сезону від Асоціації футзалу України. У новий сезон АФУ вступає з новим титульним спонсором – компанією «PARIMATCH». За словами президента АФУ Сергія Владика, угода про партнерство з «PARIMATCH» підписана за схемою 1+2. Окрім того, «PARIMATCH» буде титульним спонсором Екстра-ліги, Кубку України, «Матчу зірок», а також церемонії «Зірки року». Нагадаємо, що нещодавно було оголошено, що «PARIMATCH» буде титульним спонсором матчів за чоловічий та жіночий Суперкубки України з футзалу. 

Також на цьому заході були презентовані новий логотип Асоціації футзалу України та чемпіонату України серед команд Екстра-ліги, який відтепер носитиме назву PARIMATCH-Екстра-ліга. Зазначимо, що автором нового логотипу АФУ та PARIMATCH-Екстра-ліги є ірландська компанія «Parkhouse».  

Новий сезон у PARIMATCH-Екстра-лізі проходитиме під назвою «Перезапуск футзалу». Під перезапуском мається на увазі не тільки ребрендинг АФУ, а й покращення висвітлення футзалу в медіасфері, робота з уболівальниками тощо.

Нагадаємо, що новий сезон в українському футзалі розпочнеться 20 серпня у Харкові, коли на майданчику Палацу спорту «Локомотив» ім. Г. Кірпи у матчі за Суперкубок України серед жінок зіграють харківська «Тесла-ЗХО» та київський «Будстар-НПУ-Леонас», а у поєдинку за Суперкубок України серед чоловічих команд гратимуть івано-франківський «Ураган» та херсонський «Продексім». Що стосується PARIMATCH-Екстра-ліги, то перший тур нового чемпіонату стартує 28 серпня.

Артем ТЕРЕНТЬЄВ, «5х5»
Фото:
PARIMATCH.UA, Артем ТЕРЕНТЬЄВ    

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.