Перед тим, як стартує сьомий тур PARIMATCH Екстра-ліги, ми згадаємо героїв попереднього туру, які потрапили до нашої чергової символічної збірної.

Сергій Шевченко («Сокіл»). Воротар «Сокола», так само як і його колега по цеху з «Енергії», Ярослав Морикишка, відіграв на «нуль». Він видав непоганий поєдинок, кілька разів рятувавши свою команду від голу. І хоча «Сокіл» вивіз зі Львова лише нічию, та все-таки цей результат можна вважати для подолян вдалим, і багато в чому завдяки грі Шевченка у воротах.

Віктор Кравцов («Продексім»). Гравець, який лише на початку цього сезону прийшов у «Продексім», поступово набирає форму після травми. У матчі проти «Кардинала-Рівнестандарта» мав особисту мотивацію, тому що фактично грав проти своєї колишньої команди. Виграв практично всі свої єдиноборства в обороні, хоча подекуди діяв на межі фолу, і не дивно, що заробив жовту картку. Тим не менш, така його гра стала одним з тих чинників, який призвів до перемоги «мельників» у Рівному.

Віталій Байцур («Viva Cup»). Фактично цей гравець своїм хет-триком зробив результат для «Viva Cup» у матчі з «ДЕ Трейдингом». І це – при тому, що Байцур відносно нещодавно приєднався до складу харківської команди. Тим не менш, як ми бачимо, йому не знадобилося багато часу на адаптацію, і якщо у Віталія справи надалі йтимуть так само добре, то він цілком реально зможе стати ударною силою харків’ян в атаці.  

Микола Грицина («Ураган»). У матчі проти АФФК «Суми» грав з капітанською пов’язкою, і символічно, що саме він забив переможний м’яч своєї команди. Ще у матчі проти «ДЕ Трейдингу» було помітно, що Грицина-старший поступово набирає форму та стає тим Грициною, яким ми його звикли бачити. І матч у Сумах був явним підтвердженням цього.

Максим Бессалов («Продексім»). Цей гравець «Продексіму» зараз знаходиться у дуже хорошій формі, що підтвердив матч проти «Кардинала-Рівнестандарта». Він взяв активну участь у першій гольовій атаці своєї команди, трохи згодом ще брав участь у результативних діях своєї команди. І наразі його активні дії приносять дуже велику користь команді. Можливо, саме зараз Максим показує свій найкращий футзал.

Тренер: Дмитро Бербенцев («Продексім»). Виконуючий обов’язки головного тренера «мельників» очолив нашу символічну збірну не просто так. «Продексім» у шостому турі мав дуже гідного суперника – «Кардинал-Рівнестардарт», який, до того ж, грав удома. І наставник херсоонців, мабуть, здивував головного тренера рівнян Олександра Бондаря тим, що випустив зі старту номінальну другу четвірку, чим сплутав суперникам усі карти. Ті помилки, які потім були у рівнян – це окрема історія, але не виключаємо, що саме фактор заміни стартової четвірки десь зіграв свою роль, оскільки немає сумнівів у тому, що рівняни готувалися з перших хвилин грати проти «автентичного» стартового квартету херсонців. І це рішення, як ми потім переконались, принесло перемогу команді з півдня України.

Артем ТЕРЕНТЬЄВ, «5х5»

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.