У Запоріжжі напередодні стартував новий футзальний сезон. Відкривав його поєдинок за Суперкубок Запорізької області, в якому зійшлися «Нікма» та донецький «АРПІ». Нагадаємо, що у минулому сезоні «Нікма», як чемпіон Запорізької області, грала у плей-оф чемпіонату України серед команд Другої ліги, але програла у чвертьфіналі «Любарту», який потім став бронзовим призером чемпіонату. Що стосується «АРПІ», то «видавці» грали у рестарті Першої ліги, де дійшли до фіналу, в якому поступились… тому ж таки «Любарту».

Що стосується поєдинку за Суперкубок Запорізької області, який відбувався на майданчику Палацу спорту «Запоріжалюмінбуд», то у ньому перемогу здобув чинний чемпіон – «Нікма». Пропонуємо Вашій увазі протокольні дані поєдинку.

Суперкубок Запорізької області з футзалу
«Нікма» – «АРПІ» – 6:3
Голи:
Стефурак (4, 6, 13), Мілінький (27), Подріз (29), Кардаш (38) – Огнистий (10,38), Кислий (35)

Попередження: Мілінький (26) 

«Нікма» – володар Суперкубку Запорізької області – 2021.

Найкращим гравцем матчу за Суперкубок Запорізької області був визнаний представник «Нікми» Роман Стефурак, який оформив хет-трик у ворота «АРПІ». А його одноклубник Юрій Васильченко був визнаний найкращим воротарем поєдинку.

Зазначимо, що чемпіонат Запорізької області з футзалу сезону 2021/2022 р. р. стартує 23 жовтня. Він буде регіональним відбірковим етапом чемпіонату України серед команд Другої ліги.

Артем ТЕРЕНТЬЄВ, «5х5»
Фото: Андрій ПОТАПОВ

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.