Чинний чемпіон України, харківська «ЗХО-Тесла», претендує на звання найкращого жіночого футзального клубу світу за підсумками 2021 року за версією авторитетного порталу Futsalplanet.com. Зазначимо, що у сезоні 2020/2021 р. р. харківська команда вперше у своїй історії стала чемпіоном України серед жіночмх футзальних команд, а нещодавно вона здобула Кубок України. Окрім того, харків’янки грали у матчі за PARIMATCH Суперкубок України серед жіночих команд, де поступились київському «Будстару-НПУ».

Пропонуємо Вашій увазі список команд, які претендують на звання найкращого жіночого футзального клубу світу за підсумками 2021 року: «Бенфіка» (Португалія), «Депортіво Бурела» (Іспанія), «Чітта ді Фальконара» (Італія), «Леоаш да Серра» (Бразилія), «Норманочка» (Росія), «Палайєш Нафт Абадан» (Іран), «Пескара» (Італія), «Атлетіко Сан-Лоренцо» (Аргентина), «Табоао до Серра» (Бразилія), «ЗХО-Тесла» (Україна).

Зазначимо, що італійська «Пескара» у сезоні 2020/2021 мала назву «Монтесільвано».

Нагадаємо, що голкіпер харківської «ЗХО-Тесли» Вікторія Сагайдачна номінована на звання найкращого воротаря світу серед жінок, а колишній наставник команди з Харкова Василь Сухомлинов номінований на звання найкращого тренера світу серед жіночих футзальних команд за підсумками 2021 року.

Артем ТЕРЕНТЬЄВ, «5х5»
Фото: Асоціація футзалу України

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.