Двоє українських футзалістів – Тарас Онуфрак та Віктор Кравцов – стали гравцями литовського клубу «Вікінгай» з Йонави. Зазначимо, що цю команду наразі тренує український фахівець Олександр Даниленко.

Тарас Онуфрак починав цей сезон у складі івано-франківського «Урагану», у складі якого навесні 2021 року став чемпіоном. Однак, переважно він був гравцем ротації, хоча при цьому встиг пограти й у Лізі чемпіонів. 

Тарас Онуфрак

Що стосується Віктора Кравцова, то він у першій половині сезону грав за херсонський «Продексім». Зазначимо, що у кар’єрі Віктора вже є досвід виступів за іноземні клуби, адже він встиг пограти за білоруську «Столицю», кіпрську «Омонію» та польську «Гатту Актив». Окрім того, він виступав за харківський «Локомотив» та «Кардинал-Рівне». 

Віктор Кравцов

Зазначимо, що «Вікінгай» наразі йде на третьому місці у чемпіонаті Литви, при цьому він має однакову кількість очок з «Паневежисом». А від першого місця, на якому йде «Жальгіріс», «вікінгів» відділяє шістнадцять очок. У наступному матчі в рамках чемпіонату Литви, який відбудеться 1 лютого, «Вікінгай» зіграє на виїзді проти «Турботрансферс».

Артем ТЕРЕНТЬЄВ, «5х5».
Фото: НФК «Ураган» (Івано-Франківськ), МФК «Продексім» (Херсон)

1 коментар

  1. […]  Тарас Онуфрак став гравцем литовського клубу «Вікінгай» з Йонави. Зазначимо, що цю команду наразі тренує український фахівець Олександр Даниленко, – інформує портал “5х5”. […]

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.