Напередодні старту «Фіналу восьми» Кубку Іспанії у Хаені відбувся товариський матч між легендами Іспанії та легендами Андалусії. Цей поєдинок мав статус благодійного, оскільки всі кошти, які були виручені з нього, пішли на підтримку України, яка зараз боронить свою Незалежність від зазіхань Росії.

Зазначимо, що право нанести перший символічний удар по м’ячу було надано менеджеру міжнародного департаменту Асоціації футзалу України Марині Кирилюк.

А вже потім почалась гра, під час якої ті глядачі, які прийшли на трибуни «Олівіо Арени», могли побачити наживо гру легенд іспанського футзалу: Луіса Амадо, Пако Седано, Кіке, Хорді Торраса, Фернандао, Пауло Роберто, Вісентіна, Хаві Трігеро, Хосе Руіса тощо. Що стосується результату, то він був на користь легенд Іспанії. 6:2 – такий підсумковий рахунок на користь Фернандао та компанії.

Втім, результат у такій грі насправді не важливий. Важлива ініціатива, яка була проявлена представниками іспанського футзалу, та мета – допомогти Україні. І за втілення у життя цієї мети ми дякуємо легендам іспанського футзалу.

Артем ТЕРЕНТЬЄВ, «5х5»  

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.