Доки у чоловічих змаганнях перерва у зв’язку з вікном УЄФА для міжнародних матчів – розповідаємо про те як минув ігровий тиждень для українських футзалісток.

Іспанія

Одним з головних матчів 22-го у жіночому іспанському футзалі став поєдинок між «Торребланкою» та «Атлетико Навалкарнеро». Вгості до команди Вікторії Кислової та Анни Шульги завітав лідер чемпіонату. Втім, ще до перерви господарки спромоглися створити для себе гандикап у вигляді чотирьох голів (5:1), який зуміли втримати після перерви. Зрештою, поєдинок завершився звитягою команди з Мелільї – 5:3. Натомість, для «атлетів» ця поразка стала першою у сезоні. Відзначимо, що до заявки «Торребланки» на поєдинок потрапила Вікторія Кислова, але на паркеті не з’являлася. За підсумками туру команда наших співвітчизниць зуміла піднятися на сьому сходинку. Натомість, «Атлетико Навалкарнеро» продовжує очолювати турнірну таблицю.

У рамках Сегунди також відбулося два поєдинки за участі українських футзалісток. «Коста Сур» з Юлією Форсюк у складі з рахунком 0:2 поступився «Алькоркону» у виїзній зустрічі. За підсумками 23 турів колектив з Арони посідає 15-ту сходинку у групі 4.

Перемогою свій дебют у другому за рангом дивізіоні відзначили Марія Васковець та Олександра Скибіна. Їхній «Спрінг Сидр Роділес» на власному майданчику приймав «Міоньо». Господарки оформили перевагу у два голи за підсумками першого тайму – 3:1. Втім, впродовж поєдинку ледь не втратили свій гандикап, героїчно вирвавши вікторію на останній хвилині поєдинку – 4:3. Українки результативними діями не відзначалися. Після 21-го проведено туру «Спрінг Сидр Роділес» посідає п’яту сходинку у групі 1.

Португалія

Дебютували цього тижня у другому дивізіоні чемпіонату Португалії ще двоє представниць збірної України – Ірина Дубицька та Анастасія Терех. «Інтернасьонал», кольори якого захищають дівчата, приймав лідера чемпіонату –  команду «Венда Луїса». Зрештою, перший млинець для наших співвітчизниць вийшов глевким. Команда з Евори поступилася з рахунком 1:5. Українки результативними діями не відзначалися. Після шести проведених турів другого етапу «Інтернасьонал» посідає четверту сходинку у турнірній таблиці.

Також свій перший матч за другу команду «Квінти Ломбош» провели Ксенія Бурлаченко та Яна Дичко. У протистоянні з  «Ентрокаменто» команда наших співвітчизниць майже весь матч наздоганяла суперниць, наприкінці скоротила різницю до мінімуму, але врятувати очко не зуміла. Поєдинок завершився з рахунком 3:4. Однак, відзначимо, що один з голів на свій рахунок записала Яна Дичко. «Квінта Ломбош В» після звітного туру продовжує розташовуватися на шостому місці.

За матеріалами пресслужби Асоціації футзалу України

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.