За день до фінального матчу Ліги чемпіонів між іспанською «Барселоною» та португальським «Спортінгом» відбулась традиційна передматчева пресконференція, в якій взяли участь головний тренер «Барселони» Хесус Веласко, гравець «синьо-гранатових» Феррао, головний тренер «Спортінга» Нуно Діаш, а також гравець чинних переможців Ліги чемпіонів Ерік Мендоса. Кореспондент футзального порталу «5х5» задав кілька питань наставникам обох команд, які стосуються майбутнього матчу. 

Головний тренер «Барселони» Хесус Веласко
Головний тренер «Барселони» Хесус Веласко

– Рік тому «Барселона» поступилася «Спортингу» у фіналі Ліги чемпіонів. Що має зробити команда, щоб взяти реванш у майбутній зустрічі?
Хесус Веласко:
Мова не йде про реванш. Так, цьогоріч у фінальній зустрічі беруть участь ті самі команди, оскільки вони стали найкращими. Ми розраховуємо на цікавий поєдинок. Безумовно, прагнутимемо перемогти, але не через реваншистські наміри. 

Головний тренер «Спортінга» Нуно Діаш
Головний тренер «Спортінга» Нуно Діаш

– Чи зможете знайти заміну Пані Варелі?
Нуно Діаш:
Звичайно, Пані – це дуже важливий гравець для нашої команди. Ми будемо шукати необхідні поєднання футзалістів. Ми засмучені, що він не візьме участь у фіналі, однак, така сама реакція була б на вилучення будь-кого іншого, оскільки кожен гравець є невід’ємною частиною команди.

Нагадаємо, що фінальний поєдинок футзальної Ліги чемпіонів відбудеться 1 травня о 18.00 на майданчику «Арени Рига». Пряма трансляція на території України проходитиме на відеосервісі «MEGOGO».

Михайло СОЛДАТЕНКО, Артем ТЕРЕНТЬЄВ, «5х5»
Фото: УЄФА, Михайло СОЛДАТЕНКО, «5х5»

Футзальний портал «5х5» висловлює подяку пресаташе Асоціації футзалу України Богданові Ісаєву за допомогу в підготовці матеріалу.

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.