Гравець івано-франківського «Урагану» Микола Грицина виставив свій лот на благодійний аукціон від української футзальної спільноти. Про цей лот детально розповів сам Грицина-старший. 

«Особисто для себе проводжу таку аналогію. Тоді, у далеких 2015-2016 роках, у нашу команду ніхто не вірив у протистоянні з дуже потужним «Локомотивом» у якому навіть гравці збірної не потрапляли в заявку! Ми своєю вірою, своєю згуртованістю, своєю працею здобули, здавалося б, нереальну перемогу у фінальній серії!

Так само ніхто у світі не вірив, що Україна зможе вистояти під натиском «великої» росії, але, як ми всі бачимо, Україна, всупереч усім обставинам, рухається до перемоги! За рахунок своєї віри в перемогу, згуртованості та клопіткої роботи всіх українців у світі! Віримо в наші ЗСУ!

Знаю, вірю, надіюсь, що ми переможемо в цій фінальній багатовіковій війні та зможемо скинути це ординське ярмо зі своїх плечей!

Все буде УКРАЇНА!».

Отже, на аукціон виставляється чемпіонська ігрова футболка львівської «Енергії» сезону 2015/2015 р. р. з автографами гравців. 

Чемпіонська ігрова футболка львівської «Енергії» сезону 2015/2015 р. р. Ракурс № 1.
Чемпіонська ігрова футболка львівської «Енергії» сезону 2015/2015 р. р. Ракурс № 1.
Чемпіонська ігрова футболка львівської «Енергії» сезону 2015/2015 р. р. Ракурс № 2.
Чемпіонська ігрова футболка львівської «Енергії» сезону 2015/2015 р. р. Ракурс № 2.

Стартова ціна – 2500 гривень. Наступний мінімальний крок – 250 гривень. Аукціон триватиме на сторінках Миколи Грицини у соцмережах «Фейсбук» та «Інстаграм» до 21.00 8 травня. Усі кошти підуть на допомогу Збройним Силам України.

Нагадаємо, що 24 лютого Російська Федерація почала повномасштабне військове вторгнення на територію України.

Артем ТЕРЕНТЬЄВ, «5х5»
Фото: ФК «Енергія» (Львів), особистий архів Миколи Грицини

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.