Український легіонер польського «Рекорду» Максим Малиновський став віцечемпіоном Польщі. І хоча до кінця чемпіонату залишився ще один тур, однак про це вже можна говорити офіційно, оскільки клуб Малиновського-старшого на виїзді поступився своєму головному конкуренту, «Пясту» з Глівіце, з рахунком 2:5. Щоправда, сам Максим до заявки на гру не потрапив.

«Пяст» – «Рекорд» – 5:2
Голи:
Смялковскі (12), Мровец (16), Кадіні (19), Грача (21), Шадурскі (40) – Лещак (14, 33)
Попередження:
Біль (34), Кубік (35)

Таким чином, «Пяст» випереджає «Рекорд» на п’ять очок та стає недосяжним для команди з Бєльсько-Бяли перед завершальним туром чемпіонату Польщі серед команд Екстракласи. Що стосується Максима Малиновського, то за той час, який він грає у «Рекорді» на правах оренди (нагадаємо, що права на нього належать рівненському «Кардиналу-Рівнестандарту». – А. Т.) він встиг стати володарем Кубку Польщі та віцечемпіоном Польщі.

Зазначимо, що в останньому турі чемпіонату Польщі, який вже нічого не вирішуватиме з турнірної точки зору, «Рекорд» вдома зіграє проти «МОКСу» з Бялистока, який очолює Олександр Даниленко. Цей поєдинок відбудеться 27 травня о 21.00 за київським часом.

Артем ТЕРЕНТЬЄВ, «5х5»
Фото: МФК «Кардинал-Рівнестандарт» (Рівне)

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.