Пресслужба Асоціації футзалу України оприлюднила список гравців юніорської збірної України (U-19), яких Віталій Одегов викликав для підготовки до матчів Основного раунду відбіркового етапу чемпіонату Європи серед 19-річних.

Воротарі: Микола Хомяк, Микола Гуйван (обидва – «Ураган-2-КФВ»), Дмитро Дяченко («Кардинал-Рівнестандарт»).
Універсали: Андрій Британ, Олександр Дичук, Андрій Ткачук (усі – «Ураган-2-КФВ»), Олександр Сметаненко («SkyUp»), Ростислав Семенченко («CLUST»), Владислав Сизик («Любарт»), Артем Щур («Славута»), Ярослав Квасній («Енергія»), Давид Калашник («Viva Cup»), Дмитро Скибчик, Дмитро Рибіцький, Максим Малиновський (усі – «Кардинал-Рівнестандарт»), Сава Лутай («Горнік», Польща).

Зазначимо, що гравці «Кардинала-Рівнестандарта» кінець сезону провели у польських клубах («Відзеві» та «Рекорді» відповідно). Однак, наразі права на Рибіцького, Скибчика та Малиновського-старшого належать саме клубу з Рівного.

Зазначимо, що навчально-тренувальний збір юніорська розпочне 4 червня. Потім підопічні Віталія Одегова з 21 по 26 червня зіграють на турнірі «Futsal Week U-19» у Хорватії. А вже з 7 по 10 липня «синьо-жовті» гратимуть у Молдові у рамках групового етапу Основного раунду відбору на Євро-2022 (U-19).  

Артем ТЕРЕНТЬЄВ, «5х5»
Фото: Асоціація футзалу України

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.