Для любителів футзалу з’явились цікаві новини. Ті вболівальники, які вже давно хотіли пограти у футзал на комп’ютері або ігровій приставці, скоро матимуть таку можливість. А все тому, що скоро має з’явитися комп’ютерна гра під назвою «ФутзалМанія». Ця гра, вочевидь, має збільшити інтерес до футзалу як з боку звичайних вболівальників, так і кіберспортсменів. Про майбутній вихід «ФутзалМанії» повідомляє сайт futsalfocus.net.

Повідомляється, що розробляє «ФутзалМанію» студія «Fox Software», яка створила гру «Active Soccer». Ця незалежна студія працює в індустрії з 16-розрядної ери. Вона видає спортивні та екшн-ігри для консолей PS4, Xbox One, PS Vita, Nintendo Switch, Nintendo DS, iOS, Android, BlackBerry, Windows Phone та Commodore Amiga. 

Зі скріншотів, які опубліковані у соцмережі «Twitter», ми бачимо, що гра виглядає чудово. У неї хороша графіка, футзальний майданчик виглядає досить ефектно, і навіть вболівальники виглядають дуже реалістично. «ФутзалМанія» розробляється за допомогою графічного движка Unreal Engine 4. Крім того, «ФутзалМанія» була удостоєна премії Epic MegaGrants. Цією нагородою Epic Games відзначає творчі та інноваційні проекти, реалізовані за допомогою Unreal Engine від Epic. 

Зазначимо, що наразі кіберспорт стає дуже популярним, і дуже часто можна побачити турніри з е-футболу та е-баскетболу. Відповідно, з виходом «ФутзалМанії» зросте велика ймовірність того, що з’являться турніри і з е-футзалу. Якщо це станеться, то футзал стане першим видом спорту, який наразі не є олімпійським, але вже має свою комп’ютерну версію.

Артем ТЕРЕНТЬЄВ, «5х5»
Фото:
futsalfocus.net

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.