Старт матчу від нашої команди був напрочуд невдалим. Вже до середини стартової половини гості були попереду з рахунком 2:0. Щоправда, перед першим голом суперника наша команда мала претендувати на пенальті після фолу проти Малиновського. Втім, арбітр зафіксував порушення правил саме з боку Максима.

Втім, у другій половині тайму хлопці оговталися й провели свій ударний відрізок. Представники другої четвірки двічі розіграли схожі комбінації, і Британ та Калашник влучними ударами вражали вже порожні ворота суперників.

На 15-ій хвилині Семенченко потужним ударом зі штрафного вивів українців вперед. Однак, у наступній атаці номінальні гості відновили паритет.

Після перерви першими знову забили японці, однак, після прострілу Скибчика автогол допоміг «синьо-жовтим» відновити статус-кво. Останні 2:45 команда Віталія Одегова пішла вперед з п’ятим польовим, але реалізувати штучну більшість не вдалося. Задля справедливості, відзначимо, що і у Миколи Гуйвана роботи не бракувало.

Тож, другий тур команди завершують з чотирма очками й різницею забитих і пропущених 14:5. 23 червня японці зіграють з Гренландією, а Україна протистоятиме Угорщині. 

22 червня. 

Україна – Японія – 4:4
Голи у складі збірної України:
Британ (11), Калашник (13), Семенченко (15), автогол (32)

За матеріалами пресслужби Асоціації футзалу України 
Фото: Futsal Week

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.