Юніорська збірна України напередодні завершила свої виступи на турніру «Futsal Week U-19» у хорватському Поречі. У матчі за третє місце підопічні Віталія Одегова зустрічалися з польськими однолітками.

У першому таймі «сухий» рахунок тримався аж до 13-ої хвилини, коли лік голам відкрив Малиновський. Гості взяли тайм-аут, але він не подіяв. Впродовж наступних чотирьох хвилин Рибіцький, Сметаненко і Калашник зміцнили гандикап «синьо-жовтих» до чотирьох голів.

У другій половині все відбулося за схожим сценарієм. Українці забивали протягом останніх десяти хвилин тайму. Все розпочалося з автоголу номінальних гостей, а довершилося хет-триком капітана нашої команди – Дичука, який за 45 секунд оформив хет-трик.

Також чином, команда Віталія Одегова долає учасника майбутнього Євро, а свою підготовку до поєдинків Основного раунду відбіркового етапу українці продовжать у Молдові.

Україна (U-19) – Польща (U-19) – 8:0
Голи:
Малиновський (13), Рибіцький (14), Сметаненко (15), Калашник (17), автогол (33), Дичук (35, 35, 36)
Склад збірної України:
Дмитро Дяченко (Микола Хомяк, 21) – Олександр Сметаненко, Сава Лутай, Владислав Сизик, Андрій Британ – Давид Калашник, Максим Малиновський, Дмитро Скибчик, Дмитро Рибіцький – Олександр Дичук (к), Ростислав Семенченко, Андрій Ткачук. 

За матеріалами пресслужби Асоціації футзалу України
Фото:
Futsal Week

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.