Олександр Школьний, права на якого належать київському «ХІТу», наразі грає у благодійному літньому чемпіонаті Львова за «Галицьку здобу». З перших днів перебування у «Галицькій здобі» цей гравець зарекомендував себе не лише як бомбардир, а й як справжній лідер нашої команди. Після переможного поєдинку проти «Спільноти» гравець «червоно-жовтих» (відзначився покером – авт.) відповів на запитання клубної пресслужби.

– Сашко, вітаю з перемогою, як тобі гра, перші враження?
– Дякую за привітання. По-перше, радує наша підсумкова перемога після серії з двох поразок. Хоча, з іншого боку ми знову багато пропустили. Будемо в майбутньому працювати над удосконаленням гри в захисті. Але, повторююсь добре що перервали безвиграшну серію.

– Все-таки, на твою думку, що завадило команді так погано стартувати у чемпіонаті?
– Напевно зіграності. Хоча, з налаштуванням на гру теж є проблеми.

– Як вийти з цієї психологічної ями, коли результат давить на хлопців?
– Найголовніше – перемагати, а вже потім з’явиться впевненість і перемоги підуть одна за одною. Після двох поразок у першу чергу було важко в психологічному плані.

– Чи сподівався на такий зірковий склад учасників літньої першості «Все для перемоги», де ледь не у кожній команді є гравці PARIMATCH Екстра-ліги?
– У чемпіонаті міста Лева граю вперше, і дійсно був здивований зірковістю гравців у командах-учасницях. Проте, зважаючи на війну, від цього виросте рівень місцевого чемпіонату й зацікавленість серед глядачів.

– Минулого сезону ти виступав за київський «ХІТ», яка доля цієї команди, і де ти будеш виступати у новому сезоні? Подейкують, що можливо в львівській «Енергії»?
– На даний момент у мене діючий контракт з ФК «ХІТ», а перехід в стан «енергетиків» лише на рівні чуток. «Кабельники» зараз перебувають у підвішаному стані, адже чекаємо рішення від президента та від Асоціації футзалу України щодо подальшої долі команди і Всеукраїнських змагань.

– Яким бачиш проведення матчів PARIMATCH Екстра-ліги у новому сезоні?
– Навіть не знаю. Напевно таким щоб він був максимально безпечним для учасників змагань та вболівальників. Незважаючи на війну, спортивні змагання треба проводити. Як варіант, грати матчі по зонах у Західній частині України та в столиці.

– Повертаючись до теми виступів за «Галицьку здобу». Як виник варіант з «пекарями»?
– Сергія Івановича Тригубця я знаю давно. Ми сіли, поговорили й після цього вирішили, що я буду виступати за «червоно-жовтих», аби, в першу чергу брати участь у зборі коштів на потреби ЗСУ через благодійні матчі, а також для підтримки спортивної форми.

– Знаю, що тобі окрім виступів за нашу команду, також випала нагода працювати й на компанії ТзОВ «Галицька здоба». Ким там працюєш і як справляєшся з поставленими завданнями?
– Працюю помічником тістоміса. Таке вже зараз життя, що треба заробляти гроші на сім’ю всіма доступними методами.

Користуючись нагодою, закликаю всіх допомагати нашим Збройних силам України, вірити в перемогу й вона неодмінно буде. Слава Україні! Тільки перемога!

За матеріалами сайту Vorobus.com

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.