Після більш ніж п’ятимісячної паузи гравці «Урагану» розпочали підготовку до нового змагального сезону. У рамках навчально-тренувальних зборів, що тривають в Івано-Франківську, футзалісти працюють у режимі двох тренувань на день, комбінуючи силову роботу та тактичні заняття на ігровому майданчику.

Наразі до тренувального процесу залучено більше десятка футзалістів, серед яких не лише гравці основної команди, а й молоді виконавці «Урагану-2-КФВ» та «Урагану» U-17. Вже незабаром до тренувань приєднаються представники студентської збірної України Мар’ян Масевич, Даниіл Абакшин та Назар Швед, що буквально вчора вибороли звання віцечемпіонів світу, а також Ілля Терентьєв та Станіслав Моспан, які захищали кольори збірної ХНУ ім. Каразіна на чемпіонаті Європи серед університетів, котрий входив до програми Європейських університетських ігор – 2022.

Щодо кадрових змін у команді, то, як відомо, «Ураган» залишили семеро виконавців – голкіпери Володимир Кардаш і Роман Колток, універсали Сергій Коваль, Руслан Шеремета, Роман Кордоба, Віталій Радевич та Владислав Завертаний, яким надано статус вільних агентів. Натомість на перегляд у команду запрошено кілька потенційних новачків.

У рамках підготовки до нового сезону тренерський штаб «драконів» запланував участь у передсезонному турнірі Кубок Нескорених, який пройде 18-21 серпня в одному з міст на Заході України. А вже 3-4 вересня запланований старт нового сезону футзальної Екстра-ліги, в якому, за попередньою інформацією, зіграють 10-12 команд. 

За матеріалами офіційного сайту НФК «Ураган» (Івано-Франківськ)

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.