Шановна футзальна спільното!!!

Футзальний портал «5х5» поступово входить у новий сезон. У нас на нього дуже серйозні та амбітні плани. По-перше – ми будемо і надалі тримати руку на пульсі українського футзалу. По-друге – ми будемо продовжувати тенденцію зразка кінця минулого сезону та слідкуватимемо за чемпіонатами Іспанії, Португалії та Італії. Більше того – ми будемо слідкувати і за чоловічими чемпіонатами цих країн, і за жіночими, і за юнацькими. Також ми плануємо слідкувати за чемпіонатами Польщі, Угорщини, Чехії, Словаччини, Німеччини. Нідерландів. Окрім того, ми, звісно, будемо слідкувати і за міжнародними турнірами. Вже у вересні ми будемо висвітлювати фінальну частину Євро-2022 серед 19-річних, чемпіонат Південної Америки серед 20-річних дівчат, а також футзальну «Фіналіссіму», в якій гратимуть по дві найкращі команди Європи та Південної Америки. Окрім того, восени ми маємо плани висвітлювати на своєму ресурсі Кубок Азії з футзалу, який проходитиме у Кувейті. І, звісно, ми будемо спостерігати за футзальною Лігою чемпіонів, відбірковими матчами чемпіонату світу – 2024, жіночого Євро-2023 та Євро-2023 (U-19).

Як Ви розумієте, плани у нас є, і амбіції – також. Але зараз не про це. На сайті з’являються нові автори, за рахунок чого ми сподіваємось розширити свою аудиторію. І футзальний портал «5х5» має функціонувати надалі навіть у умовах війни, як це зараз роблять інші спортивні сайти. Тому, без фінансової підтримки читачів та просто любителів футзалу нам не обійтися. Саме для цього і була створена сторінка футзального порталу «5х5» у соцмережі «Патреон». Кожний бажаючий може стати патроном нашого сайту та вкладати свої інвестиції у його розвиток. Можна привести приклад МФК «Кардинал-Рівнестандарт» – у рівнян також є своя сторінка на «Патреоні». Створюючи цей акаунт, ми переслідуємо дві цілі. Перша – це фінансова підтримка сайту та його авторів. Друга – благодійність. З одного боку – це Ваша благодійність задля подальшої роботи сайту, а з іншого – частина інвестицій віддаватиметься на потреби Збройних Сил України.

Зі свого боку, будемо щомісячно згадувати тих, хто став нашими патронами, для яких ми плануємо розробити свою програму лояльності.

Отже, запрошуємо всіх небайдужих до інформаційного висвітлення українського та світового футзалу підтримати наш сайт на «Патреоні».

Підтримати футзальний портал «5х5» на «Патреоні».

З повагою.

Редакційна колегія футзального порталу «5х5»: Артем ТЕРЕНТЬЄВ, Богдан ЄМЕЦЬ, Михайло СОЛДАТЕНКО, Софія КУЛАЙ

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.