Офіційний сайт київського «ХІТа» повідомляє про зміни у складі, які сталися напередодні старту «кабельників» у новому сезоні VBET Екстра-ліги.

Зокрема, до команди приєдналися колишній голкіпер «ДЕ Трейдинга» Олександр Кравець, а також польові гравці Ігор Салтанов, який повернувся у «ХІТ» після невеличкої перерви (у минулому сезоні грав за «SkyUp»), Владислав Завертаний, який у минулому сезоні виступав за «SkyUp» та «CLUST», вже ексгравець «Урагану» Руслан Шеремета. Усі гравці вже грали за «ХІТ»

Відповідно, команду залишили воротарі Дмитро Литвиненко, Максим Лисенко, Олександр Сіріцький, а також універсали Орест Боргун та Ярослав Лебідь. Окрім того, нагадаємо, що команду залишив і наставник команди Євген Ривкін, який у новому сезоні працюватиме у німецькому «ХОТ 05», проте, як повідомляє пресслужба «ХІТа», Євген Семенович залишатиметься радником президента клубу Володимира Котляра. При цьому, наразі головним тренером «кабельників» є Олег Лук’яненко. Також залишається у складі столичної команди Олександр Школьний

Нагадаємо, що Ярослав Лебідь перейшов у талліннський «Космос», з яким не зміг подолати попередній раунд ліги чемпіонів, а Дмитро Литвиненко гратиме під орудою Євгена Ривкіна у «ХОТ 05».

Зазначимо, що «ХІТ» стартує у новому сезоні VBET Екстра-ліги матчем проти МСК «Харків».

Артем ТЕРЕНТЬЄВ, «5х5»
Фото: ФК «ХІТ» (Київ)

Підтримати футзальний портал «5х5» на «Патреоні»

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.