Офіційний сайт УЄФА повідомляє про зміни у складі учасників Основного раунду футзальної Ліги чемпіонів. Зокрема, зміни відбудуться у групі 4 Основного раунду. Саме там мав би зіграти представник від України, херсонський «Продексім». Однак, через повномасштабну агресію росії на території України, окупацію Херсона та призупинення діяльності МФК «Продексім» (Херсон), відповідно до Статті 62.01 Регламенту Ліги чемпіонів УЄФА з футзалу, замінити представника країни у єврокубках має команда, яка посіла наступне місце у підсумковій турнірній таблиці.

Нагадаємо, що станом на 24 лютого турнірну таблицю чемпіонату України очолював «Продексім», а на другому місці перебував івано-франківський «Ураган». Відповідно, саме «Ураган» має право замінити «Продексім» у Лізі чемпіонів. Івано-франківська команда гратиме з тими же суперниками, з якими мав би зіграти «Продексім» – румунським «Юнайтед Галац», угорським «Халадашем» та португальською «Бенфікою». Нагадаємо, що матчі групи 4 Шляху «А» Основного раунду Ліги чемпіонів проходитимуть у Румунії.

Матчі Основного раунду Ліги чемпіонів проходитимуть з 25 по 30 жовтня. До Елітного раунду проходять по три найкращі команди з груп Шляху «А» та по одній – з груп «Шляху «Б».

Артем ТЕРЕНТЬЄВ, «5х5»

Підтримати футзальний портал «5х5» на «Патреоні»

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.