Автор першого голу львівського «In.IT» у VBET Екстра-лізі Віталій Танський поділився враженнями від матчу з «Кардиналом-Рівнестандартом». Зазначимо, що зробив він це у трохи жартівливій формі. Таким же чином він проанонсував майбутній матч з «Енергією».

– Які твої враження від гри з «Кардиналом-Рівнестандартом»?
– Враження неоднозначні. З однієї сторони – досить потужний перший тайм у виконанні «in.IT», непоганий початок другого, гарні забиті голи, доволі багато створених гольових моментів, впевненість у власних силах і в тому, що ми не на екскурсію завітали у VBET Екстра-лігу. З іншої – змазана середина і кінець другого тайму, грубі тактичні помилки, пропущені голи з років так 90-х, психологічна нестабільність, фізична втома і, як наслідок, поразка у матчі з суперником, який абсолютно нічим нас не здивував, і якого, на мою думку, ми мусили обігрувати!

– Кому присвятив свій гол?
– Всі свої голи (це звичайно дуже голосно сказано) присвячую своїм найпалкішим та найріднішим вболівальникам – родині!

– Твоє фото – на анонсі грі з «Кардиналом-Рівнестандартом» – чи віриш ти в магію, що саме тому саме ти забив перший гол?

– Однозначно вірю!!! Не розумію тільки, чому чекали аж до третього туру, адже вже у першому не поставили мене на афішу.

– Які дві поради можеш дати новачкам, які прибудуть в «in.IT» найближчим часом?
– Я знаний порадник, звичайно, тому дві це дуже мало. Але, якщо вже такий обмежений бюджет, тоді перша: підтягнути словниковий запас, щоб бути готовим відповідати на мільйон запитань від прес служби команди «in.IT». Друга: не забути, що роблять новачки, коли приходять у нову команду.

– Наступний матч проти твоєї колишньої команди, наскільки він є принциповий для тебе?
– Для мене нема принципових матчів. Я просто отримую задоволення від того, що є можливість виходити на майданчик грати, займатися улюбленою справою. Звичайно, є бажання повозити таких знаних майстрів, як Пелех, Кузь, Цілик, Буньо, забити парочку голів одному з найсильніших воротарів світу – Андрієві Пітулі, але принциповості в цьому немає абсолютно (усміхається).

Артем ТЕРЕНТЬЄВ, «5х5»
Фото: ФК «
In.IT» (Львів)

Підтримати футзальний портал «5х5» на «Патреоні»

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.