Окрім розіграшу Суперкубку Італії серед команд чоловічої Серії «А», минулого вікенду відбувся також і розіграш Суперкубку Італії серед команд жіночої Серії «А». Тут за почесний трофей боролись фіналісти Кубку Італії минулого сезону: «Італкаве Реал Статте» та «Чітта ді Фальконара», яка наразі є чинним чемпіоном та володарем Кубку Італії.

Для «Італкаве Реал Статте» це була чудова нагода стати п’ятиразовим володарем Суперкубку Італії. До речі, треба зазначити, що наразі «Італкаве Реал Статте» є рекордсменом за кількістю здобутих Суперкубків Італії серед жіночих футзальних команд. На рахунку клубу, кольори якого наразі захищає українка Юлія Титова (щоправда, наразі через ушкодження вона не може допомогти своїй команді. – А. Т.) чотири Суперкубки Італії.

Однак, «Чітта ді Фальконара» не дозволила «Італкаве Реал Статте» втілити у життя свої плани, про що свідчить результат поєдинку – 6:1. Таким чином, «Чітта ді Фальконара» протягом року здобула «скудетто», а також Кубок та Суперкубок Італії. Зазначимо, що «Чітта ді Фальконара» стала дворазовим володарем Суперкубку Італії з футзалу.

Пропонуємо Вашій увазі протокольні дані та відеоогляд матчу.

«Чітта ді Фальконара» – «Італкаве Реал Статте» – 6:1
Голи:
Таті (5), Феррара (5), Даль Маз (20, 28, 37, 39) – Нона (22) 

«Чітта ді Фальконара» - володар Суперкубку Італії серед жінок - 2022.
«Чітта ді Фальконара» – володар Суперкубку Італії серед жінок – 2022.

Артем ТЕРЕНТЬЄВ, «5х5»
Фото:
divisionecalcioa5.it

Підтримати футзальний портал «5х5» на «Патреоні»

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.