Пресслужба клубу польської Екстракляси «МОКС-Ягеллонія» (Білосток) повідомляє про повне входження до структури футбольного клубу «Ягеллонія». Офіційний повний ребрендинг клубу відбувся 5 січня, і тепер він носитиме назву «Ягеллонія». Таким чином, наразі у футзальній Екстракляси грають чотири команди, які знаходяться у структурі клубів футбольної Екстракляси: «Ягеллонія» (Білосток), «Легія» (Варшава), «Відзев» (Лодзь) та «Пяст» (Глівіце).

Нагадаємо, що під час міжсезоння стало відомо, що участь команди «МОКС» (Білосток) у новому сезоні чемпіонату Польщі з футзалу серед команд Екстракляси була під питанням. Через це команда з Білостоку була змушена розірвати нещодавно підписаний контракт з українським тренером Дмитром Камеком. Однак, перед стартом нового футзального сезону в Польщі стало відомо про те, що «МОКС» увійде до структури футбольного клубу «Ягеллонія», і у сезоні 2022/2023 р. р. носитиме назву «МОКС-Ягеллонія». Тепер же, як було зазначено вище, ця команда називатиметься «Ягеллонія».

Також нагадаємо, що у сезоні 2022/2023 р. р. кольори «Ягеллонії» захищає українець Олександр Колесников. У активі вихованця донецького футзалу після першого кола чемпіонату дванадцять голів та шість жовтих карток. Що стосується «Ягеллонії», то наразі вона посідає десяте місце у турнірній таблиці Екстракляси, а 8 січня у рамках шістнадцятого туру чемпіонату Польщі зіграє на виїзді з бронзовим призером минулого сезону – «Констрактом».

Артем ТЕРЕНТЬЄВ, «5х5»

Підтримати футзальний портал «5х5» на «Патреоні»

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.