Пресслужба польської ФОГО Екстракляси підбила підсумки шістнадцятого туру та визначила п’ятірку найкращих гравців. Приємно, що у топ-п’ятірці опинились і два представника українського футзалу. Це голкіпер «Пясту» та збірної України Кирило Ципун, а також гравець «Відзева» Максим Паутяк.

Кирило Ципун відіграв дуже хороший поєдинок у Хойніце проти «Ред Девілз», але пропустив гол від українця Павла Скубченка. Тим не менш, «сейви» Ципуна посприяли перемозі чинного чемпіона Польщі з рахунком 4:1. Що стосується Максима Паутяка, то його класний гол у виїзному матчі проти «Футзал Лешно» розпочав шлях «Відзева» до підсумкової перемоги з рахунком 5:2.

Окрім Кирила Ципуна та Максима Паутяка, то топ-5 також потрапили капітан «Рекорду» Павел Будняк, який знайомий українським уболівальникам за виступами в «Урагані», представник «Рейтер Торунь» Даніель Гальєго, який відзначився дублем у ворота «Дреман Ополе Футзал», а також португальський легіонер «Констракту» Луджеро Лопеш, який став автором хет-трику в матчі з «Ягеллонією».

Нагадаємо, що матчі сімнадцятого туру чемпіонату Польщі серед команд ФОГО Екстракляси відбудуться 21 та 23 січня.

Артем ТЕРЕНТЬЄВ, «5х5»

Підтримати футзальний портал «5х5» на «Патреоні»

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.