Пресслужба польської ФОГО Екстракляси визначила п’ятірку найкращих голів за підсумками шістнадцятого туру. Приємно, що до п’ятірки найкращих увійшли два голи, які були забиті українцями – Максимом Паутяком та Дмитром Сорокіним.

Максим Паутяк став автором першого голу «Відзева» у виїзному матчі проти «Футзал Лешно». І саме цей гол після розіграшу кутового поклав початок підсумковій перемозі команди з Лодзі з рахунком 5:2. Нагадаємо, що вихованець одеського «Локомотива» Максим Паутяк також увійшов до топ-п’ятірки найкращих гравців щістнадцятого туру польської ФОГО Екстракляси.

Що стосується Дмитра Сорокіна, то він у своєму першому матчі у складі глівіцького «Пясту» відзначився голом у ворота українського голкіпера «Ред Девілз» Павла Пучки, пробивши з льоту після розіграшу кутового. Завдяки цьому голу «Пяст» вийшов уперед та переміг у Хойніце з рахунком 4:1.

Окрім голів Максима Паутяка та Дмитра Сорокіна, також були відзначені точні удари Себастьяна Лещака («Рекорд»), Матеуша Костецького («Ред Дрегонз») та брайана Парри («Дреман Ополе Футзал»). 

Артем ТЕРЕНТЬЄВ, «5х5»
Фото: ФК «Пяст» (Польща)

Підтримати футзальний портал «5х5» на «Патреоні»

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.