У рамках регулярного чемпіонату Національної футзальної Прем’єр-ліги свій поєдинок зіграв український клуб «Тризуб». Для команди з Чикаго це був перший домашній матч у новому сезоні НФПЛ. Суперником «Тризуба» був головний конкурент «Тризуба» по боротьбі за першу сходинку у Середньозахідному дивізіоні – «Джой Атлетік».

Вже у першому таймі завдяки голам Василя Скрильова та Сергія Страховського «Тризуб» повів у рахунку – 2:0. А в підсумку чиказька команда здобула переконливу перемогу з рахунком 9:3.

Кореспонденту футзального порталу «5х5» вдалося трохи поспілкуватися з одним героїв цієї зустрічі – Василем Скрильовим.

– Ми у першому таймі грали трохи важкувато. До того ж, у суперників була більш молода команда. – прокоментував гру футзаліст «Тризуба». – Потім вже у другому таймі ми розбігались та змогли забити чотири голи поспіль. Також дався взнаки клас наших гравців. Хоча «Джой Атлетік» робив більше ставку на індивідуальні дії, та ми змогли здолати цю команду завдяки командній грі. Окрім того, хочу подякувати глядачам, які прийшли підтримати нашу команду.

Пропонуємо Вашій увазі протокольні дані матчу.

22 січня.

«Тризуб» – «Джой Атлетік» – 9:3
Голи «Тризуба»:
Бич (3 голи), Страховський (2), Збужовий (2), Скрильов, Дидич.

Поточна турнірна таблиця Середньозахідного Дивізіону НФПЛ. 

Зазначимо, що свій наступний матч у чемпіонаті НФПЛ «Тризуб» зіграє в ніч з 4 на 5 лютого за київським часом. Це буде домашній поєдинок проти команди «Джинга Футзал».

Артем ТЕРЕНТЬЄВ, «5х5»

Підтримати футзальний портал «5х5» на «Патреоні»

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.