За підсумками вісімнадцятого туру, який проходив з 25 січня по 1 лютого, пресслужба польської ФОГО Екстракляси відзначила п’ятірку найкращих «сейвів». Приємно, що у цьому рейтингу є два вдалих епізоди за участю українців.

Зокрема, до топ-5 найкращих «сейвів» потрапили дії голкіпера глівіцького «Пясту» та збірної України Кирила Ципуна у перенесеному виїзному матчі проти «Дреман Ополе Футзал». Нагадаємо, що чинний чемпіон польщі здолав команду, кольори якої захищають українці Вадим Іванов та Денис Бланк, з рахунком 2:1.

Також були відзначені вдалі дії універсала «Відзева» Максима Паутяка у центральному матчі вісімнадцятого туру проти «Легії». Вихованець одеського футзалу виніс м’яч з порожніх воріт після того, як футзалісти «Легії» піймали опонентів з Лодзі на помилці при розіграші п’ятого польового гравця. Однак, це не допомогло «Відзеву», який поступився у Варшаві з рахунком 1:2. Зазначимо, що Максим Паутяк став єдиним польовим гравцем, дії якого ФОГО Екстракляса відзначила у топ-5 найкращих «сейвів».

Також у топ-п’ятірці «сейвів» за підсумками 18 туру опинились воротарі «Дреман Ополе Футзал» (Давід Лах), «АЗС УВ Даркомп» (Марчін Мянович) та «Ред Дрегонз» (Лукаш Блащик). 

Артем ТЕРЕНТЬЄВ, «5х5»
Фото: Роберт НОЙМАНН (Польща)

Підтримати футзальний портал «5х5» на «Патреоні»

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.