Універсал івано-франківського «Урагану» та збірної України Даниїл Абакшин у інтерв’ю пресслужбі «драконів» поділився своїми враженнями від матчу проти збірної Польщі.

– Даниіле, вітаю з дублем у воротах збірної Польщі. Як можеш оцінити спаринг для збірної України?
– Дуже дякую за вітання. Вважаю, що ми провели дуже добрий матч, який продемонстрував наші сильні сторони. Збірна Польщі – це міцний, добре організований суперник.

– Як тобі атмосфера на трибунах під час гри? Чи відчувалась підтримка нашої команди?
– Сам поєдинок був організований на найвищому рівні, і багато вболівальників прийшли подивитись на цю товариську гру. Трибуни були заповнені, і особливо приємно було бачити багато українських прапорів та чути підтримку як від українців, так і від польських шанувальників футзалу.

– Нічия збірних Косова та Нідерландів дозволила «синьо-жовтим» гарантувати собі участь в Елітному раунді відбору. Чи вплине цей факт на налаштування хлопців на заключну гру?
– Звісно, ми спостерігали за матчами наших суперників у відборі і приємно, що вдалось кваліфікуватись з першого місця до Елітного раунду. Втім, той факт, що ми вже гарантовано перші у групі ніяк не вплине на наше налаштування у матчі проти Нідерландів. Адже завдання у нас одне – перемагати у всіх поєдинках і тішити своєю грою вболівальників у цей непростий час.

– Як можеш коротко охарактеризувати наших майбутніх суперників – збірну Нідерландів?
– На останньому Євро збірна Нідерландів довела, що це добротна команда, з якою завжди цікаво грати. У складі команди вистачає швидких та технічних футзалістів, які можуть створити проблеми для будь-якого суперника.

За матеріалами офіційного сайту НФК «Ураган» (Івано-Франківськ)
Фото:
gk24.pl

Підтримати футзальний портал «5х5» на «Патреоні»

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.