Пресслужба Асоціації футзалу України оприлюднила склад юніорської збірної України, яка з 22 по 25 березня гратиме у матчах Основного раунду відбору на Євро-2023 (U-19). Пропонуємо Вашій увазі склад збірної України (U-19).

Воротарі: Дмитро Дяченко («Кардинал-Рівнестандарт»), іван Белімов («Чорне море»)
Універсали: Дмитро Скибчик, Максим Малиновський, Вадим Тютюрай (усі – «Кардинал-Рівнестандарт»), Денис Сніцаренко («SkyUp Futsal»), Роман Татумірак («Юнайтед Помеція», Італія), Дмитро Рибіцький («Футзал Щецин», Польща), Андрій Єлішев, Владислав Ткаченко (обидва – «Тім Лемборк», Польща), Дмитро Федик («Левіце», Словаччина), Ігор Пелецький («Вікінгай», Литва).

Зазначимо, що до остаточної заявки не потрапили голкіпер «Кардинала-Рівнестандарта» Костянтин Рафальський та гравець «Урагану» Даміан Запорожан, які брали участь у завершальному навчально-тренувальному зборі та у поєдинках проти юніорської збірної Хорватії. Також нагадаємо, що юніорська збірна України потрапила до групи 2 Основного раунду відбору Євро-2023 (U-19), де суперниками підопічних Ігоря Москвичова будуть юніорські збірні Чорногорії Румунії та Сербії. Усі матчі групового етапу проходитимуть у сербському місті Врнячка Баня, на майданчику спорткомплексу «Владе Дівац Спорт Хол». І вже сьогодні «синьо-жовті» зіграють перший матч Основного раунду відбору на юніорський чемпіонат Європи проти однолітків з Чорногорії. Пряма трансляція буде на офіційному Ютуб-каналі Асоціації футзалу України, починаючи з 20.00 за київським часом. Нагадаємо розклад матчів юніорської збірної України.

22 березня.
20.00. Україна (
U-19) – Чорногорія (U-19)

23 березня.
20.00.
Румунія (U-19) – Україна (U-19)

25 березня.
20.00.
Сербія (U-19) – Україна (U-19)

Артем ТЕРЕНТЬЄВ, «5х5»

Підтримати футзальний портал «5х5» на «Патреоні»

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.