В угорському Берреттьоуйфалу відбувся матч-відповідь етапу плей-оф Основного раунду Європейської кваліфікації чемпіонату світу – 2024. Збірна Угорщини, яка після першої гри програвали бельгійцям з відставанням в один м’яч, намагалася вирвати 2 «червоних дияволів» путівку до Елітного раунду. І це господарям майданчику майже вдалося.

В основний час угорська команда перемогла з рахунком 3:2 (нагадаємо, що правило «виїзного голу» не дії, тому бельгійці не могли пройти далі за рахунок більшої кількості забитих м’ячів на виїзді. – А. Т.). У додатковий час команди обмінялись голами, але при цьому мінімальна перевага була на боці угорців, проте цього було недостатньо для того, щоб вирвати підсумкову перемогу в екстра-таймі за підсумком двох матчів. На останній хвилині другого екстра-тайму Угорщина мала всі шанси схилити шальки терезів на свою користь, проте Паль не реалізував дабл-пенальті. Після цього гра перейшла у серію післяматчевих 6-метрових, де сильнішими виявилися бельгійці.

Пропонуємо вашій увазі протокольні дані поєдинку.  

17 квітня.

Угорщина – Бельгія – 4:3 (по пенальті – 3:4)
Голи:
Паль (16), Раху (18 – автогол), Дрот (37), Хаймаші (46) – Сабабті (9), Раху (10, 48)

Попередження: Паль (16), Надь (44), Фекете (49) – Гісланді (34), Раху (34), Грельйо (41)
На 50-й хвилині Паль (Угорщина) не реалізував 10-метровий.
Перший матч – 1:2

Сьогодні будуть зіграні ще два вирішальних матчі у рамках етапу плей-оф Основного раунду відбору на чемпіонат світу в європейській зоні.

18 квітня.

Литва – Чехія
Литва. Кедайняй. «Кедайняй Арена» – 19.00.
Перший матч – 2:5

Німеччина – Швеція
Німеччина. Геппінген. «EWS-Арена» – 20.00.
Перший матч – 4:2

Артем ТЕРЕНТЬЄВ, «5х5»
Фото:
futsalhungary.hu  

Підтримати футзальний портал «5х5» на «Патреоні»

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.