Український наставник Торуньської Академії футзалу, яка у сезоні 2022/2023 р. р. виступала у Північній групі чемпіонату Польщі серед команд Першої ліги, Дмитро Камеко, номінований на звання найкращого тренеру сезону. Опитування проходить на сторінці «1 Polska Liga Futsalu» у соцмережі «Фейсбук». Зазначимо, що ця ініціатива – спільний проєкт від програми «FUTSAL STUDIO», сайту futsalpolska.pl, за сприяння Комітету футзалу та пляжного футболу Польського футбольного союзу. Спонсорами проєкту є фірми «Heiro» та «Fulsport».

Зазначимо, що конкурентами Дмитра Камека є наставник переможця Північної групи, «Ве-Мету», Пьотр Гурнєвич, тренер «Євробусу» з Пшемишля, який переміг у Південній групі, Роберт Курош, керманич «Гурніка» з Полковіце Гжегош Новак, а також наставник жіночої команди «Рекорду» з Бєльсько-Бяли Самуель Яня. 

Зазначимо, що Дмитро Камеко перейшов до Торуньської Академії футзалу на початку сезону 2022/2023 р. р. після того, як був змушений залишити «МОКС» з Білостоку, в якого виникли фінансові проблеми (це вже потім «МОКС» об’єднався з «Ягєллонією». – А. Т.). За підсумками сезону торуняни посіли восьме місце у Північній групі.

Артем ТЕРЕНТЬЄВ, «5х5»
Фото: Мілош ЗЕЛІНЬСКІ, ФК «ТАФ» (Польща)

Підтримати футзальний портал «5х5» на «Патреоні»

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.