Український голкіпер польського «Євробусу» Роман Колток був обраний до п’ятірки претендентів на звання найкращого воротаря за підсумками сезону в Польщі. Цю інформацію опублікував сайт futsalpolskapl, який є інформаційним партнером опитування щодо номінантів за підсумками сезону 2022/2023 р. р. Нагадаємо, що у номінаціях представлені гравці, тренери та команди Першої та Другої ліг чемпіонату Польщі, а також жіночої футзальної Екстраліги. Ідея визначення кращих з кращих у Першій та Другій лігах, а також у жіночій Екстралізі належить редакції програми «FUTSAL STUDIO» за сприяння Комітету футзалу та пляжного футболу Польського футбольного союзу. Спонсорами проєкту являються фірми «Heiro» та «Fulsport». Нагадаємо, що опитування проходитиме на сторінці «1 Polska Liga Futsalu».

Нагадаємо, що Роман Колток перейшов у «Євробус» на початку сезону 2022/2023 р. р. До цього він захищав кольори івано-франківського «Урагану». У цьому сезоні Колток відіграв за «Євробус» 18 матчів, і навіть відзначився двома голами. Також нагадаємо, що у складі команди з Пшемишля Колток за підсумками цього сезону вийшов до ФОГО Екстракляси. 

Конкурентами Романа Колтка за звання найкращого воротаря сезону являються Павел Мура («ГКС Тихи»), Давід Димек («Гнєзно»), Кацпер Сасяк («АЗС УГ») та Хуберт Задрога («Констракт-2»).

Артем ТЕРЕНТЬЄВ, «5х5»
Фото: Роберт СКАЛСКІ (Польща)

Підтримати футзальний портал «5х5» на «Патреоні»

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.