1 та 3 травня відбулись фінальні матчі Кубку Польщі сезону 2022/2023 р. р. За право володіти цим трофеєм змагалися два представника ФОГО Екстракляси – «Ягєллонія» та «Рекорд». Нагадаємо, що кольори «Ягєллонії» захищають українські легіонери Олександр Колесников та Денис Сандецький, а за «Рекорд» грає Тарас Королишин. Тобто, обов’язково хтось з українців став би володарем Кубку Польщі. Пропонуємо Вашій увазі протокольні дані поєдинків.

1 травня.

«Ягєллонія» – «Рекорд» – 1:1
Голи:
Макал (34) – Ракіч (26)

3 травня.

«Рекорд» – «Ягєллонія» – 9:1
Голи:
Тачак (6) – Лещак (7, 23, 34, 39), Матеус Феррейра (11, 19), Будняк (11 – з 6-метрового), Ракіч (19), Марек (26)

Таким чином, «Рекорд» вп’яте у своїй історії став володарем Кубку Польщі, випередивши хожувський «Клірекс» за кількістю завойованих Кубків. Відповідно, володарем Кубку Польщі у складі «Рекорду» став Тарас Королишин. Зазначимо, що Тарас став четвертим українцем, який став володарем Кубку Польщі у складі «Рекорду». До нього володарями трофею у складі команди з Бєльсько-Бяли ставали Роман Вахула, Олександр Бондар та Максим Малиновський.  

Зазначимо, що Олександр Колесников у першому матчі вийшов у стартовій четвірці «Ягєллонії», але по ходу поєдинку отримав дві жовті картки і, відповідно, червону, і у Бєльсько=Бялі не грав. Денис Сандецький грав у обох поєдинках у другій четвірці. Що стосується Тараса Королишина, то у першому матчі він грав у другій четвірці «Рекорду», а у повторному поєдинку – зі стартових хвилин.

Артем ТЕРЕНТЬЄВ, «5х5»
Фото: ФК «Рекорд» (Польща) 

Підтримати футзальний портал «5х5» на «Патреоні»

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.