Офіційний сайт Асоціації футзалу України оприлюднив список гравців збірної України (U-19), які були викликані для підготовки до турніру «Futsal Week U-19», який проходитиме у хорватському Поречі.

Воротарі: Іван Белімов («Чорне море»), Костянтин Рафальський, («Кардинал-Рівнестандарт»), Даниіл Заносій («Десна-Гостомель»).
Універсали: Вадим Тютюрай, Максим Малиновський, Дмитро Скибчик (всі – «Кардинал-Рівнестандарт»), Дмитро Федик («Ураган»), Денис Сніцаренко («SkyUp Futsal»), Роман Татумірак («Юнайтед Помеція», Італія), Дмитро Рибіцький, Віталій Панкратій (обидва – «Футзал Щецин», Польща), Андрій Єлішев, Владислав Ткаченко (обидва – «Тім Ленборк», Польща), Даниіл Болдижев («Фенікс»), Ігор Пелецький («Вікінгай», Литва).

Зазначимо, що серед викликаних гравців немає голкіпера «Кардинала-Рівнестандарта» Дмитра Дяченка, який був основним воротарем юніорської збірної України у відборі на чемпіонат Європи. Натомість, з’явився Даниїл Заносій. Для вихованця чорноморського «Іллічівця», який наразі грає за команду «Десна-Гостомель», це перший виклик у збірну.

Нагадаємо, що юніорська збірна України зіграє на турнірі у Поречі, який проходитиме з 20 по 25 червня. На першому етапі турніру підопічні Ігоря Москвичова зіграють у групі «В» з юніорськими збірними Португалії та Польщі. Ще один учасник цієї групи стане відомий пізніше. Також варто додати, що спочатку суперником збірної України по групі «В» мала би стати збірна Чехії. Але вже ввечері на сайті futsalplanet.com з’явилась інформація, що збірні Чехії та Польщі помінялись місцями. Тому, чехи зіграють з хорватами, іспанцями та італійцями, а поляки – з українцями, португальцями та з кимось ще. Точний склад групи «В» буде відомий найближчим часом. Однак, вже зараз ми можемо оприлюднити календар збірної України (U-19) у груповому етапі «Futsal Week U-19».

20 червня.
17.00. Україна (
U-19) – ? (U-19)

21 червня.
19.15.
Україна (U-19) – Польща (U-19)

23 червня.
19.15.
Португалія (U-19) – Україна (U-19)

Зазначимо, що 25 червня підопічні Ігоря Москвичова гарантовано зіграють завершальний поєдинок турніру за одне з підсумкових місць.

Артем ТЕРЕНТЬЄВ, «5х5»
Фото: Асоціація футзалу України

Підтримати футзальний портал «5х5» на «Патреоні»

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.