Президент львівської «Енергії» Володимир Матвіїшин розповів клубній пресслужбі про сезон, який вважає провальним.

«За більш як двадцятирічну історію «Енергії» були різні періоди: неймовірні перемоги та болючі поразки, успіхи та невдачі, які викликали різні емоції у вболівальників. Але завжди, підкреслюю — назва «Енергія» була синонімом міцності, стійкості, волі до перемоги, незважаючи на всі обставини. Саме тому у попередні роки команда львівських енергетиків неодноразово давала бій, здавалось б, сильнішим суперникам та здобувала Кубки, медалі, приносила щиру радість та гордість вболівальникам.

А що ми маємо за останні роки? Нічого. Якщо попередні сезони можна шукати якісь виправдання відсутності результату, то цей сезон не вкладається ні в які рамки.

Незважаючи на війну та витрати на оборону країни, ми зуміли зберегти основу команди, долучились ще троє гравців збірної України, а конкурентів у чемпіонаті стало менше. Але результату знову немає.

Бездарно програний півфінал у Кубку України вдома, у Львові. Незрозумілий п’ятий матч проти «ХІТа» у півфіналі. Але останньою краплею стали дві ганебні, безвольні поразки у бронзовій серії.

На майданчику була не «Енергія» — це була зовсім не та команда по духу, яку ми створювали і за яку у будь-якій ситуації було не соромно.

В умовах війни спорт мав би дарувати людям позитивні емоції, можливість хоч на годину відволікатись від страшних новин з фронту та повітряних тривог. Але всього цього немає.

Після такого провального сезону у мене є лише одне питання. Чи потрібна «Енергія» нам як компанії, вболівальникам, місту Львову?

Як президент, схиляюсь до думки, що ні. Важко це говорити, але наразі для себе я не бачу іншого варіанту, окрім того, як вийти з цього проекту».

За матеріалами офіційного сайту ФК «Енергія» (Львів)

Підтримати футзальний портал «5х5» на «Патреоні»

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.