В італійській Серії «А» відбувся вирішальний поєдинок півфінальної серії плей-оф між «Наполі» та «Фелді Еболі». Чинний вічечемпіон Італії вже у першому таймі створив великі проблеми переможцю регулярного чемпіонату. По-перше – практично на старті гри Арілло отримав дві жовті картки та пішов на достроковий відпочинок. По-друге – вже за підсумками першого тайму «Фелді Еболі» вигравав з рахунком 5:0. Два швидких голи на старту другого тайму подарували неаполітанцям надію на повернення у гру, але максимум, який їм вдалося зробити – це лише скоротити відставання в рахунку. Фінальну крапку поставив Селучіо, який офіційно вивів «Фелді Еболі» у другий фінал поспіль.

Нагадаємо, що минулоріч «Фелді Еболі» поступився у фіналі «ІталСервіс Пезаро», але оскільки команда з Пезаро відмовилась від участі у Лізі чемпіонів, то саме «Фелді Еболі» представляв Італію у головному клубному футзальному турнірі Європи. Тепер же у «Фелді Еболі» з’явився щанс взяти «скудетто» з другої спроби.

Пропонуємо Вашій увазі протокольні дані третього поєдинку між «Наполі» та «Фелді Еболі».  

6 червня.

«Наполі» – «Фелді Еболі» – 3:6
Голи:
Борруто (22), Де Лука (22), Феліпе Манча (36) – Венансіо (1 – з 6-метрового), Гільєрмао (4, 15), Брага (7), Селучіо (20, 40)  

Попередження: Арілло (1), Де Дженнаро (6), Борруто (11), Де Лука (27), Хав. Салас (33)
Вилучення: Арілло (4 – повторне попередження), Борруто (31 – повторне попередження)  
Рахунок у серії – 1:2

Таким чином, «Фелді Еболі» зіграє у фінальній серії плей-оф з «Олімпусом».  

Артем ТЕРЕНТЬЄВ, «5х5»
Фото: ФК «Наполі» (Італія)

Підтримати футзальний портал «5х5» на «Патреоні»

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.