У Сумах відбувся повторний матч раунду плей-оф чемпіонату України серед закладів вищої освіти сезону 2023/2024 р. р. Команда Сумського Державного університету перед матчем-відповіддю з представниками Національного університету біоресурсів і природокористування України мала перевагу у два голи. Проте, провалений другий тайм призвів до того, що сумчани залишились без «Фіналу восьми». Пропонуємо Вашій увазі протокольні дані матчу.

25 березня.

СумДУ (Суми) – НУБіПУ (Київ) – 0:4
Голи:
Головатюк (25), Мельничук (26), Я. Сметаненко (34 – автогол), Росс (37)

Попередження: Гончаренко (12) – Головатюк (3)
Перший матч – 8:6  

Нагадаємо, що першою раунд плей-оф подолала команда Київського Національного університету будівництва і архітектури. Наразі залишаються вакантними ще дві перепустко до «Фіналу восьми». Їх розіграють НТУУ «КПІ» та НУ «Полтавська політехніка», а також НУХТ та ЛДУФК.

Нагадаємо, що у «Фіналі восьми» чемпіонату України серед закладів вищої освіти вже забронювали собі місця чотири колективи, які мають найвищий посів перед стартом сезону. Це команди Івано-Франківського фахового коледжу фізичного виховання, Національного університету «Львівська політехніка», Сумського Державного педагогічного університету та Харківського Національного університету ім. В. Каразіна. «Фінал восьми» запланований на 8-12 квітня в Івано-Франківську.

Артем ТЕРЕНТЬЄВ, «5х5»

Підтримати футзальний портал «5х5» на «Патреоні»

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.