Під час ракетної атаки російської окупаційної армії, яка сталася 25 березня, постраждав черговий спортивний об’єкт – одеський Палац спорту. Саме у цьому спорткомплексі національна збірна України навесні 2016 року проводила матч раунду плей-оф у рамках відбору на чемпіонат світу проти збірної Колумбії, відеоогляд якого ми пропонуємо Вашій увазі. 

У сезоні 2023/2024 р. р. одеський Палац спорту був домівкою для хокейного клубу «Дніпро» (Херсон), який грав там свої домашні матчі чемпіонату України з хокею. Також тут базувалася дитяча хокейна команда «Морські Вовки». 

Фото: armyinform.com.ua
Фото: armyinform.com.ua
Фото: armyinform.com.ua
Фото: armyinform.com.ua
Фото: armyinform.com.ua
Фото: armyinform.com.ua

Нагадаємо, що це далеко не перший об’єкт, який пошкоджений зруйнований російськими загарбниками на території України, починаючи з 24 лютого  2022 року, коли почалося повномасштабне вторгнення росії на територію України. Зокрема, у Харкові був зруйнований легендарний спорткомплекс «Каразінський», який багато років приймав у себе футзальні матчі як місцевого, так і всеукраїнського масштабу. Окрім того, у тому ж таки Харкові був трохи ушкоджений Палац спорту «Локомотив» ім. Г. Кірпи, який приймав матчі не тільки чемпіонату України з футзалу, а і Кубку УЄФА. Також у Сіверодонецьку був зруйнований Льодовий палац, на майданчику якого свої домашні матчі у рамках футзальної Екстра-ліги проводив «ДЕ Трейдинг» з Миколаївки. Сюди ж додамо і Палац спорту «Дружба» у Донецьку, який був пошкоджений ще у 2014 році. Нагадаємо, що наразі Донець та Сіверодонецьк окуповані російською федерацією.

Артем ТЕРЕНТЬЄВ, «5х5»  

Підтримати футзальний портал «5х5» на «Патреоні»  

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.