У Полтаві відбувся повторний матч раунду плей-оф чемпіонату України серед закладів вищої освіти, у якому місцева команда Національного університету «Полтавська політехніка» приймала футзалістів Київського політехнічного інституту.

Господарі майданчику першими відкрили рахунок – вже на 2-й хвилині відзначився Ростислав Прокопенко. А під кінець першого тайму полтавчани могли подвоїти свою перевагу за рахунок дабл-пенальті, але він не був реалізований. Тим не менш, «гол з роздягальні», забитий на початку другого тайму, дозволив господарям майданчику почуватися більш-менш впевнено. Однак, вже після середини другого тайму киянам вдалося зрівняти рахунок. Тим не менш, на останній хвилині зустрічі Леонід Морозов вирвав для «Полтавської політехніки» перемогу в цьому «політехнічному» дербі, а разом з нею і путівку до «Фіналу восьми» чемпіонату України серед ЗВО.

Пропонуємо Вашій увазі протокольні дані поєдинку.

27 березня.

НУ «Полтавська політехніка» (Полтава) – НТУУ «КПІ» (Київ) – 3:2
Голи:
Прокопенко (2), Соболь (22), Морозов (40) – І. Олійник (35), Антонюк (36)

Попередження: І. Олійник (5)
На 20-й хвилині Соболь (НУ «Полтавська політехніка») не реалізував 10-метровий.
Перший матч – 1:1

Таким чином, відомі вже сім учасників «Фіналу восьми» чемпіонату України серед закладів вищої освіти сезону 2023/2024 р. р. Останній учасник визначиться у протистоянні між командами Національного університету харчових технологій та Львівського Державного університету фізичної культури.

Артем ТЕРЕНТЬЄВ, «5х5»
Фото: Уляна МОСКАЛЕНКО

Підтримати футзальний портал «5х5» на «Патреоні»

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.