У Дніпрі та Луцьку відбулись повторні матчі півфінальної серії плей-оф чемпіонату України серед команд Першої ліги.

«Технологія-Агросвіт» після першого матчі мала відставання від «Athletic Futsal» лише в один м’яч. І незадовго до кінця першого тайму Денис Довгополов не тільки відкрив рахунок цього матчу, а і зробив рівним результат за підсумками двох поєдинків. Однак, розвинути свій успіх сумчанам не вдалося. До того ж, явно не на руку підопічним Максима Мисловського було вилучення Костянтина Сороки незадовго до екватору вже другого тайму. Реалізувати більшість у форматі 4х3 дніпровці не змогли, проте згодом вони зрівняли рахунок у рівних складах. І саме гол Олександра Іванова, після якого рахунок став 1:1, вивів підопічних Олександра Кабаненка у фінал.

А у Луцьку перед місцевим «Любартом» стояла задача відіграти три голи після виїзної поразки від «Сухої Балки». Але при цьому підопічним Назара Бугайчука потрібно було не пропускати. Однак, вже на старті гри команди обмінялись голами. Тим не менш, «Любарт» не відступав від свого плану на гру, але при цьому не реалізовував моменти, які могли би посприяти виконанню поставленої задачі. Вже у другому таймі юний Станіслав Шклярук подарував «Любарту» надію, вивівши «князів» уперед. Але на 36-й хвилині не зовсім вдала гра лучан у захисті призвела до голу у виконанні Івана Ярошенка, і рахунок став 2:2. Саме такий результат і був зафіксований після закінчення зустрічі, а це означало, що «Любарт», який до того два роки поспіль вигравав чемпіонат Першої ліги, вже не захистить свій чемпіонський титул, який відтепер є вакантним.

Пропонуємо Вашій увазі протокольні дані поєдинків.

14 квітня.

«Athletic Futsal» (Дніпро) – «Технологія-Агросвіт» (Суми) – 1:1
Голи:
О. Іванов (33 – з 6-метрового) – Довгополов (19)

Попередження: О. іванов (18) – Мороз (33)
Вилучення: Сорока (28)
Перший матч – 5:4

«Любарт» (Луцьк) – «Суха Балка» (Жовті Води) – 2:2
Голи:
Мізюк (3), Шклярук (26) – Мілінькій (3), Ярошенко (36)

Перший матч – 1:4

Таким чином, у фіналі Першої ліги зустрінуться дві команди з Дніпропетровської області. А у серії за третє місце, відповідно, зустрінуться «Любарт» та «Технологія-Агросвіт». Матчі «золотої» та «бронзової» серій заплановані на 27 квітня та 11 травня.

Артем ТЕРЕНТЬЄВ, «5х5»  

Підтримати футзальний портал «5х5» на «Патреоні»

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.