З 21 по 25 березня у чемпіонаті України серед команд Першої ліги були зіграні поєдинки 1 та 2 турів фінального етапу. З чотирьох запланованих матчів були зіграні три, а гра між «АРПИ Запоріжжя» та «Візою-Втормою» відбудеться 4 квітня у Запоріжжі. А поки що пропонуємо Вашій увазі  огляд зіграних двобоїв.

Фінальний етап Першої ліги розпочався в Івано-Франківську, де місцевий «Ураган-2 КФВ» приймав одеський «МКВ». З одного боку – фаворитом у цій парі мав би бути «Ураган-2 КФВ», який завершив перший етап чемпіонату на лідируючій позиції у групі «Захід». Але «МКВ» вже по ходу першого тайму вдалося забити два голи у ворота «драконів», що суттєво внесло корективи у гру. «Ураганівцям» треба було відіграватись, але зробили вони це лише після того, як у їх ворота у другому таймі влетів третій гол. Точніше, автогол, тому що не в тому місці у цьому епізоді опинився Гірка. Щоправда, він на 35-й хвилині виправив свою помилку, скоротивши відставання своєї команди до мінімуму. Однак, «МКВ» все-таки вдалося залишити останнє слово за собою – Коллінс оформив дубль і приніс одеситам першу звитягу в рамках другого етапу Першої ліги.  

«Ураган-2 КФВ» (Івано-Франківськ) – «МКВ» (Одеса) – 2:4
Голи:
Швед (29), Гірка (35) – Коллінс (15, 38), Моторний (17), Гірка (28 – автогол)

Попередження: Златов (36)

А вже за кілька днів «МКВ» вдома грав з іншою івано-франківською командою – «Візою-Втормою». Але тут у Романа Смирнова виникли певні труднощі, адже гості по ходу першого тайму вели в рахунку 1:2. І у одеситів виникли певні проблеми з подоланням захисних редутів «мануфактурників». Особливо це було видно у другому таймі, коли одесити кинули всі сили на те, щоб відігратись. І ближче до екватору другої 20-хвилинки «червоно-білим» це вдалося. На куражі представники Південної Пальміри пішли вперед, щоб вирвати перемогу, але цього їм не вдалося зробити. В результаті – бойова нічия, яка дає можливість «МКВ» очолювати поточну турнірну таблицю.

«МКВ» (Одеса) – «Віза-Вторма» (Івано-Франківськ) – 2:2
Голи:
Варвонець (4), Моторний (28) – Подолюк (6), Кушецький (7)

Попередження: Златов (22), Опарівський (24) – Веприк (36), Уграк (39)

А от «Ураган-2 КФВ», який теж зіграв свій другий поєдинок протягом тижня, зазнав другої поразки. Цього разу суперником підопічних Юрія Костишина був «АРПИ Запоріжжя». Гості вже на 5-й хвилині повели в рахунку після голу Оліщука. Однак, варто зазначити, що у молодих «драконів» були також непогані моменти для взяття воріт Байдака. Особливо в цьому плані старався Зеленкевич. Однак, його старань було замало. А от гості з Запоріжжя свої моменти намагались не марнувати свої моменти. Вже на 14-й хвилині Почебут зміг подвоїти перевагу своєї команди. Той же Почебут вже у другому таймі записав на свій рахунок хет-трик. А незадовго до кінця матчу Трубаров підбив підсумок під цим поєдинком – 5:0 на користь «АРПИ Запоріжжя».

«Ураган-2 КФВ» (Івано-Франківськ) – «АРПИ Запоріжжя» (Запоріжжя) – 0:5
Голи:
Оліщук (5), Почебут (14, 21, 33), Трубаров (39)

За матеріалами офіційного сайту Асоціації футзалу України
Фото: «Футзал Одеси»

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.