12 та 18 квітня у чемпіонаті України серед команд Першої ліги відбудуться поєдинки 4 туру фінального етапу. Пропонуємо Вашій увазі їх анонс.

У матчі першого кола фінального етапу «МКВ» переміг «Ураган-2 КФВ» на виїзді – 2:4. Тому, не виключено, що в Одесі «дракони» спробують взяти реванш. Але річ у тім, що «МКВ» зараз має на меті поборотися з «АРПИ Запоріжжя» у Першій лізі. Тому, цей фактор автоматично робить підопічних Романа Смирнова фаворитами цієї пари. До того ж, вони гратимуть вдома. Та й самі одесити розуміють, що права на помилку в них немає, адже до кінця гонитви за призові місця залишається дуже мало турів – без урахування матчу з «ураганівцями» «червоно-білим» доведеться ще зіграти проти прямих конкурентів – «Візи-Вторми» та «АРПИ Запоріжжя». Тому, господарям майданчику треба буде перемогти, бо це буде важливо з психологічної точки зору, адже в очному протистоянні «Візи» та «АРПИ» обов’язково хтось втратить очки. Але не треба забувати, що гравці «Урагану-2 КФВ» не мають якихось турнірних обтяжень, тобто – вихід до Екстра-ліги їм точно не «загрожує», тому вони зможуть зіграти без якоїсь відповідальності за результат. І це може стати зайвим козирем у підопічних Юрія Костишина.

«МКВ» (Одеса) – «Ураган-2-КФВ» (Івано-Франківськ)
12 квітня 2018 року. Одеса. Спорткомплекс СКА – 12.30.
Арбітри:
М. Слободянюк (Вінниця), Д. Трохименко (Київ), О. Ткач (Одеса)
Хронометрист:
О. Діденко (Одеса)
Спостерігач арбітражу:
О. Іванов (Дніпро)

Хоча «Віза-Вторма» і буде господарем у грі з «АРПИ Запоріжжя», але можна вже зараз передбачити, що підопічним Івана Скіцка буде дуже складно. Гості у минулому турі програли вдома «МКВ», тому зараз підопічні Олега Зозулі прагнутимуть виправити ситуацію. Однак, фактор рідних стін може стати серйозною допомогою «мануфактурникам». І якщо «Віза» скористаються цією перевагою, то у команди з Запоріжжя можуть виникнути серйозні проблеми. А це означає, що Олег Зозуля неодмінно має зробити такий хід, щоб івано-франківці залишились без домашніх очок. З цього робимо один висновок: ця гра однозначно буде центральною у турі.

«Віза-Вторма» (Івано-Франківськ) – «АРПИ Запоріжжя» (Запоріжжя)
16 квітня 2018 року. Івано-Франківськ. Манеж Коледжу фізвиховання – 12.00.
Арбітри:
С. Подворний, Д. Божко (обидва – Хмельницький), П. Липецький (Івано-Франківськ)
Хронометрист:
В. Гронський (Івано-Франківськ)
Спостерігач арбітражу:
А. Лютий (Львів)

За матеріалами офіційного сайту Асоціації футзалу України  
Фото: НФК «Ураган» (Івано-Франківськ)

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.