Finale Scudetto 2017-2018 - GARA 2

Пам’ятаєте, як у легенди свердловського року, Володимира Шахріна та його гурту «Чайф», була пісня «Не спешите нас хоронить»? Ось щось подібне можна сказати про гру «Аква&Сапоне» у другому поєдинку фінальної серії плей-оф чемпіонату Італії проти «Лупаренсе». А як ще можна пояснити те, що сталося у цій грі? Мабуть, одним словом: ФАНТАСТИКА!!!

А почалося все з того, що вже на початку першого тайму «Лупаренсе» вдався спурт, який завершився аж трьома голами у ворота «Аква&Сапоне». Погодьтесь, після такого початку не кожна команда зможе відійти. Однак, підопічним Тіно Переса це вдалося. Щоправда, не відразу – все-таки, вони довго приходили до тями. Але коли на 14-й хвилині, протягом 23-х секунд, Бертоні та Муріло змусили Міареллі двічі дістати м’яч з сітки своїх воріт, то виявилось, що для «Аква&Сапоне» ще не все так погано. Рахунок став 3:2, і тепер у гостей з’явились шанси навіть на те, щоб зрівняти цифри на табло. Однак, зробити це до перерви їм не вдалося.

А після поновлення гри на футзалістів «Аква&Сапоне» чекали нові неприємності. Їх приніс Рафінья, який своїми двома голами знову збільшив перевагу «Лупаренсе» до трьох м’ячів. Однак, Муріло та компанія, варто віддати їм належне, витримали і цей удар. Більше того – ближче до середини другого тайму їм знову вдалося підійти на відстань одного забитого м’яча. А далі стало ще цікавіше. На 34-й хвилині Де Олівейра зрівняв рахунок у грі, і це означало, що обом командам фактично доводилось розпочинати все спочатку. Однак, оскільки часу до кінця другого тайму залишалось мало, то ціна кожної помилки мала стати дуже дорогою.

А на 39-й хвилині «Лупаренсе» зробив вагомий крок для того, щоб виграти цю гру, а заодно повести у серії з рахунком 2:0. Це Віктор Мелло вивів «вовків» уперед. Але щастя гравців «Лупі» тривало якісь там п’ятдесят три секунди. Саме стільки часу вистачило «Аква&Сапоне», а конкретно – Де Олівейрі, щоб знову зрівняти співвідношення сил. Таким чином, основний час приніс дуже результативну нічию – 6:6. Чи думав хтось про це після 5-ї хвилини гри, коли «Лупаренсе» вів 3:0?

Додаткові екстра-тайми не принесли змін на табло, а це означало, що доля гри вирішиться у серії пенальті. А вже самі 6-метрові краще пробивали гравці «Аква&Сапоне», які, власне кажучи, і перемогли з рахунком 2:1. Ця перемога дозволила «Аква&Сапоне» зрівняти рахунок у серії до трьох перемог. Наступний матч цього захоплюючого протистояння за «скудетто» відбудеться 4 червня.     

«Лупаренсе» – «Аква&Сапоне» – 6:6 (по пенальті – 1:2)
Голи:
Таборда (3, 4), Віктор Мелло (5, 39), Рафінья (22, 23) – Бертоні (14), Муріло (14), Жонас (25), Габріель Ліма (28), Де Олівейра (37, 39)

Попередження: Віктор Мелло (33), Оноріо (46), Рафінья (47) – Жонас (7), Лукаян (18), Бертоні (36)
Рахунок
у серії – 1:1

Артем ТЕРЕНТЬЄВ, «5х5»
Фото: divisionecalcioa5.it

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.