У чемпіонаті Португалії настав час других півфінальних поєдинків серії плей-оф. У першому з них лісабонський «Спортінг» приймав «Модісуш». Враховуючи те, що після першої гри «леви» вели у серії 1:0, то можна було зробити висновок, що на рідному паркеті «зелено-білі» зможуть довести свою перевагу в класі до кінця та вийти до фіналу плей-оф.

Але варто віддати належне гравцям «Модісуша», які чинили гідний опір чинним чемпіонам Португалії. Однак, все-таки «Спортінг» протягом більшої частини ігрового часу володів перевагу, і рано чи пізно вона мала втілитись у голи. Так і сталося наприкінці першого тайму, коли Діваней пробив здалеку та змусив капітулювати Руя Педро. А вже у другій половині гри підопічні Нуно Діаша буквально декласували суперника. Спочатку Діваней оформив дубль, а вже після екватору другого тайму «леви» довели справу до кінця, забивши у ворота «Модісуша» ще два м’ячі. У результаті – переконлива перемога чинних чемпіонів Португалії з рахунком 4:0.  

«Спортінг» – «Модісуш» – 4:0
Голи:
Діваней (18, 28), Фортіно (31), Кайо Жапа (37)

Попередження: Тьяго Соареш (27)
Рахунок у серії – 2:0

Таким чином, «Спортінг» став першим фіналістом чемпіонату Португалії. Його суперником стане переможець пари «Бенфіка» – «Брага». Наразі в цьому протистоянні «Бенфіка» веде у серії 1:0.

Артем ТЕРЕНТЬЄВ, «5х5»
Фото: ФК «Спортінг» (Португалія)

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.